Bildirim
Arkadaşlar ubuntu ciddi sıkıntı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Recovery uçtuysa sanırım çaresi yok ama emin değilim.
Windows kurmak için Ubuntu diskini tekrar takıp yeniden kurulum yaparken diskinizi ikiye bölün bir bölümü NTSF formatlayın diğer bölüme tekrar Ubuntu kurun. Windows Cd taktığınızda NTSF bölümü görmesi gerekir. Ubuntu içinden de disk bölümleme yapılabiliyordur büyük ihtimalle ama ben denemedim. En kolay yolu ubuntu türkiye forumlarında bulabilirsiniz.Kesinlikle yardımcı olurlar.Ben de Ubuntuyu çok iyi bilmediğimden bu kadar yardımcı olabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 5 Mart 2012; 21:50:27 >_____________________________ 1/18 DIECAST MODEL CARS -
daha dün ubuntu kurdum arkadaşımın bilgisayarına daha sonra da onu win 7 cd si ile formatlayıp tekrar win7 yi yükledik sorun çıkarmadı. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler