SAĞ ARKADAÇ BAYA GÜZELMİŞ EN AĞZINDAN MICROSFOTUN SİMİLASYONU GİBİ KARMAŞIK DEĞİL
harp durumu olsa yunan a karşı ciddi bir hava üstünlümüz olur artık
cafede 50 tane pilot ye yetişti hepside binbaşı oldu
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
valla yarım saattir oynuorum zevkli baya
You have requested the file ID: 433178
Your IP (85.106.255.66) is already downloading a file, you can't download more than one file at a time. Please wait while your download finished and press 'Refresh' button. (If you are getting this message and your download process was finished or interrupted, then wait few minutes and click refresh button.)
ne yapacağım????
oyunu indirdim karşıma satın alın diye bi yazı çıktı.İndirdiğimiz oyunun demosumu ?
yunan pisliklerini temizlemek çok güzel oluyor
öldüğünüzde sağ üstte mezar taşınızı gördünüzmü
Beyler oyunu sonunda bitiridm tahminen 3 saat oynama süresiyle (son 4 görevin %90 payı var bunda)
En son görev için taktik veriyim karşınıza 4 + 4 + 2 seklinde farklı yönlerden ve irtifalardan uçaklar geliyor. Benim bulduğum yöntem elinizi sürekli taramalı tüfekte ateş eder vaziyette tutup, gaza sonuna kadar basılıyken çok ani aşağı ve yukarı hareketler yapmak her hareketinize cevap veren düşman bu mantık dışı hareketi algılayamıyor ve 5 dk içinde hepsini öldürebiliyosunuz ;)
2400 yaptım savaş modunda
quote:
Orjinalden alıntı: ŞAHİNBEY
Arkadaşlar bu oyun aslında yerli yapım değil ama müziğinden konusuna herşeyi türkçeleştirilmiş indirin harika bişiy lütfen yorumlarınızı yazın
Üstadım ellerine sağlık, çok beğendim oyunu, özellikle de türkçe olması mest etti beni, ne güzel şeymiş insanın kendi diliyle karşılanması... İnşallah devamı gelir.
aga helal sana oyunu çok beğendim pesi most wantedı bırakıp onu oynuyorum şimdi
bende indiriyom müthiş bir oyuna benziyo %80 :D
dayanamadım ındırdım indirip bakmaya değer
valla bencede bakmaya değer bi oyun resimlere baktım'da süper bişimiş bu şu anda yüzde 18 de sabırsızlıkla bekliom valla...
arkadaşlar, bi anda milliyetci duygularım kabardı... ilot olasım geldi... bu arada oyunu yayımlayan arkadaşaa çoooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim... manyak güzel bi oyun... 7. görevdeyim... NBA yı filan bıraktım, artık bunu oynuyorum.... verilen emeklere helal olsun... benden 10 puan aldı...
quote:
Orjinalden alıntı: diyabolik
sa ol indiriyorum
Birde Multiplayeri olsaymis cok daha guzel olacakmis.
sağol dostum güzel bi oyun
multiiiii multiiiiiiiiii
multiplayer secenegi online mı yoksa lan mı var. online ise direct ip baglamtılımı yoksa server uzerindenmi olacak.