Şimdi Ara

ARKADAŞLAR!!!!!TÜRK UÇAĞIYLA UÇMAK İSTERMİSİNİZ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
10.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAĞ ARKADAÇ BAYA GÜZELMİŞ EN AĞZINDAN MICROSFOTUN SİMİLASYONU GİBİ KARMAŞIK DEĞİL
  • harp durumu olsa yunan a karşı ciddi bir hava üstünlümüz olur artık

cafede 50 tane pilot ye yetişti hepside binbaşı oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

valla yarım saattir oynuorum zevkli baya

• You have requested the file ID: 433178

Your IP (85.106.255.66) is already downloading a file, you can't download more than one file at a time.
    Please wait while your download finished and press 'Refresh' button.
    (If you are getting this message and your download process was finished
    or interrupted, then wait few minutes and click refresh button.)

ne yapacağım????
  • oyunu indirdim karşıma satın alın diye bi yazı çıktı.İndirdiğimiz oyunun demosumu ?
  • yunan pisliklerini temizlemek çok güzel oluyor

öldüğünüzde sağ üstte mezar taşınızı gördünüzmü
  • Beyler oyunu sonunda bitiridm tahminen 3 saat oynama süresiyle (son 4 görevin %90 payı var bunda)

En son görev için taktik veriyim karşınıza 4 + 4 + 2 seklinde farklı yönlerden ve irtifalardan uçaklar geliyor. Benim bulduğum yöntem elinizi sürekli taramalı tüfekte ateş eder vaziyette tutup, gaza sonuna kadar basılıyken çok ani aşağı ve yukarı hareketler yapmak her hareketinize cevap veren düşman bu mantık dışı hareketi algılayamıyor ve 5 dk içinde hepsini öldürebiliyosunuz ;)
  • 2400 yaptım savaş modunda
     ARKADAŞLAR!!!!!TÜRK UÇAĞIYLA UÇMAK İSTERMİSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAHİNBEY

Arkadaşlar bu oyun aslında yerli yapım değil ama müziğinden konusuna herşeyi türkçeleştirilmiş indirin harika bişiy lütfen yorumlarınızı yazın

http://www.mytempdir.com/433178

Üstadım ellerine sağlık, çok beğendim oyunu, özellikle de türkçe olması mest etti beni, ne güzel şeymiş insanın kendi diliyle karşılanması...
    İnşallah devamı gelir.

• aga helal sana oyunu çok beğendim pesi most wantedı bırakıp onu oynuyorum şimdi
  • bende indiriyom müthiş bir oyuna benziyo %80 :D
  • dayanamadım ındırdım indirip bakmaya değer
  • valla bencede bakmaya değer bi oyun resimlere baktım'da süper bişimiş bu şu anda yüzde 18 de sabırsızlıkla bekliom valla...
  • arkadaşlar, bi anda milliyetci duygularım kabardı... ilot olasım geldi... bu arada oyunu yayımlayan arkadaşaa çoooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim... manyak güzel bi oyun... 7. görevdeyim... NBA yı filan bıraktım, artık bunu oynuyorum.... verilen emeklere helal olsun... benden 10 puan aldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diyabolik

sa ol indiriyorum

• Birde Multiplayeri olsaymis cok daha guzel olacakmis.
  • sağol dostum güzel bi oyun
  • multiiiii multiiiiiiiiii
  • multiplayer secenegi online mı yoksa lan mı var. online ise direct ip baglamtılımı yoksa server uzerindenmi olacak.
  • ne işse bende müzik falan çalmıyo?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.