Bildirim
ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYI PLANLIYORUM AMA 2 TELEFON ARASINDA KALDIM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Note 5 al hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D volkan hacı s6 veya s6edge almayı planlıyom note5 hiç düşünmüyor saol -
Donanım olarak farkları yok.
S6Edge daha şık ama ileride ergonomik olarak sorun yaratır mı bilemem
s6 edge var bende kamerasi hizi sahane kamerasi ve degeri ayni ise s6 derim edge iki kenarindan dolayi kullanisli degil
2 aya kim öle kim kala hocam konu biraz erken olmus sanırım ama bence s6 edge derim... -
eyvallah saol kardeşim -
saol -
Hiçbiri
S7 bekleyin derim. Madem 2 ay var daha
benden ondan diyorum s7 geldimi s6 s6rdge birazda olsa düşer ozman alıcam -
Bence samsung almayın çünkü adamlar çorap değiştirir gibi alfabedeki bütün harflerin yer aldığı telefonları çıkarıyor. -
Hocam bi samsung kullanıcısı olarak apple al derim. Hem piyasa değeri yüksek hemde garanti bakımından çok iyiler. ilk başta zorlanırsın ama bi hafta sonra telefonu çözersin -
Tavsiyen için Saol Ama etrafımda android kullanıpta apple ürünü alan arkadaşlardan bir çok şikayet duydum
Bundan sebep pek alasım gelmedi açıkcası alma niyetim vardı ama bilgisayar bağlantıı sorunları olsun kendi mobil alışveriş olsun blutod olsun bu tür sıkıntılar hep var olmayada devam edecek gibi
Bilemiyorum alsam pişman olurmuyum kararsızım bana birinin apple konusunda herşeyi anlatıp avantajlarını ve eksikliklerini anlatmasılazım
yoksa apple almayı düşünmüyorum -
Telefon mu yoksa cep bilgisayari mi kullanmak istediginize karar verin once. Karariniz telefondan yana ise iphone alin derim. Ben note 4 kullaniyordum gercekten her isimi goruyordu tipki bilgisayar gibi kullaniyordum telefonu excel world dosyalarini sd kart yardimi ile telefonumda tutuyordum. Simdi iphone a gectim gunluk kullanimda yine ayni isleri yapiyorum excel ile isim oldugunda mail ile gonderiyorum telefonuma. Samsung un tek kotu yani guncelleme vermemesi. Verdigi guncellemeyide tam vermemesi bence. Note 4 u ciktiginda almistim android 5.0.1 i alicaz diye aylarca bekledigimi biliyorum. Ondan sonra sensor sorunlari falan bas gostermeye baslamisti. Dayanamadim biraktim
android kullanıp daha kaliteli diye iphone a geçen çok arkadaşım var.... aralarında "objektif değerlendirmeler yapabilen" ve çok iyi etmişim diyene henüz rastlamadım...
hepsinin ortak fikri yaklaşık olarak "android daha eğlenceli ve uygulamalar çok çeşitli ve çok fazla sayıda var, ama iphone çok sönük kaldı" şeklinde....
bende hem iphone 6s hem de android kullanıcısyım... telefonu karıştırmayı ve yeni şeyleri araştırmayı seven birisi iseniz android den aldığınız zevki ASLA iphone dan alamazsınız...
daha kaliteli diye iphone a geçmeyin.... kaliteli iphone olayı 4s de kaldı... 4s den sonra hiç bir model fark yaratacak ve androidin amirallerine tercih edilecek kadar fark yaratamadı... -
quote:
Orijinalden alıntı: ByKus42
benden ondan diyorum s7 geldimi s6 s6rdge birazda olsa düşer ozman alıcam
s7 için amerika fiyatı 999$ olacak diye dedikodular var... deli bir fiyat.... amerkada 999$ ise türkiyede 4000tl den başla bu alet...
s6 almak daha mantıklı olabilir.... şu an bile bir çok yerde fiyatı 1800TL lere geriledi....
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s6-g920f-cep-telefonu-202432125
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Ocak 2016; 2:51:33 >
-
s 6 edge tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: ByKus42
ARKADAŞLAR BİR İKİ AYA KADAR TELEFON ALMAYI PLANLIYORUM AMA SAMSUNG S6 İLE S6 EDGE ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM BU YÜZDEN BURDAN BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİDE KULLANAN ARKADAŞLARDAN ŞİKAYETCİ OLDUKLARI YÖNLERİNİ YAZARLARSA MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN SAOLUN...
s6 edge kullanan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla güzel bir telefon.. görselide çok hoş -
Kardeşim açıklaman için teşekkür ederim saol :D -
iPhone alın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- samsung yazısı yanıp sönüyor telefon açılmıyor
- media markt fatura sorgulama
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- s22 ne zaman çıktı
- en iyi kameralı telefonlar
- exynos 1480
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- s21 fe 2. nesil ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X