Şimdi Ara

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fazla uzatmayacağım. 15 yaşındayım. Lise 2 de okuyorum. Okulumuzun basketbol seçmeleri vardı bugün. Öyle insanları aldılar ki takıma girenlerin ismi açıklanırken seçilicem zannettim kendimi. Ama seçilemedim. Boyum 1.80 civarı . Kilomu tam bilmiyorum belki 70 falandır belki de 73-75 ama fiziğime göre oldukça hızlıyımdır gerçekten.
    Neyse işte basketbol seçmeleri bittikten sonra seçilemeyenleri diğer tarafa aldılar. Ben seçilememiştim. Seçilemeyenleri aldıkları tarafta tanıdık bir abi vardı . Ben ve birkaç kişiyi hentbola almak istedi. ' X , Y ve bir de benim ismimi' okudu.
    Benim 8. sınıftan kalma bir hentbol tecrübem var . Altın madalya aldık okul takımı olarak . İlk 7 nin değişmez ismiydim. İlk defa o sene tanıştım hentbolla ancak basketbol da oynadığım için top sürme vs çok rahattım.
    Bir gün de beden eğitimi öğretmenimiz beni yanına çağırdı ve Küçükçekmece civarında okul kazanırsan seni arkadaşımın yanına vereceğim dedi hentbol için. Olay bu derecede idi yani.
    Her neyse , abi isimlerimizi okudu ve yanına çağırdı ancak ben arkasından giderek hentbola girmek istemediğimi söyledim . O da zorlamadan tamam dedi. Teşekkür ettim çıktım.
    Beyler kararsız kaldım şimdi girsem mi ? Biraz da merak istek oluştu yeniden . Gayet de zevk alıyordum hentboldan .
    Sizce girsem mi ne dersiniz ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.