Şimdi Ara

Arkadaşlar SORU BANKASI öneri ÇOK ACİLL ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dersanede dersler başladı acilen soru bankası almam lazım Fem dersanesine gidiyorum . Kafamda fem soru bankalarından almak var birde finale iyi diyorlar benim için önemli olan ZOR KALİTELİ ve ÜST DÜZEY sorular olması. Bu bağlamda sizin önereceğiniz kitap veya kitaplar hangisi . Bu arada Eşit ağırlık öğrencisiyim . Önerdiğiniz kitapları ders ders yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler .... Lütfen sizin yorumlarınıza göre alacağım kitapları ...

• quote:

Orijinalden alıntı: iboberk1907

Arkadaşlar Dersanede dersler başladı acilen soru bankası almam lazım Fem dersanesine gidiyorum . Kafamda fem soru bankalarından almak var birde finale iyi diyorlar benim için önemli olan ZOR KALİTELİ ve ÜST DÜZEY sorular olması. Bu bağlamda sizin önereceğiniz kitap veya kitaplar hangisi . Bu arada Eşit ağırlık öğrencisiyim . Önerdiğiniz kitapları ders ders yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler .... Lütfen sizin yorumlarınıza göre alacağım kitapları ...

Zaten açılmış konular var yani 2 sayfa geri gitme zahmetinde bulunamayıp üye olmaz zahmetinde bulunmuşsun tebrikler Matematik ve geometride zor çöz de lys2 de sözel ve kolay sorulara odaklan derim. Matematik mat2 fem sb karekök lys fem mat1 ygs k.a simetri ygs-lys fizik palme sb biyoloji palme k.a palme sb a-b kimyadan hemen hemen hepsi aynı geçen sene karekök lys çözmüştüm pişman olmuştum gereksiz zorlukta soruları vardı ama iyi geliştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik Karekök-Bilfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.