Şimdi Ara

arkadaşlar sony mi samsung mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byeler geçenlerde sony xperia z gördüm su geçirmiyo çok ilginç geldi sizce samsung s4 mü sony xperia z mi ? görüşlerinizi bekliyorum .. iki telefonunda hemen hemen fiyatları yakın birbirine..
     arkadaşlar sony mi samsung mu ?

• Hangı samsung?z cok ıyı bır model orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi görüşüm Sony benim gözümde itibarını tam olarak Honomi ile düzeltecektir.XZ modeli yüksek satış rakamlarına ulaşsada gerek ekranı gerekse batarya oranı dengesiz oldu.Fakat bahsedilen Honomi ekran,batarya,kamera,ses olarak gayet iyi özelliklerde gelicek bu sevindirici.Sana şu an Samsung önerebilirim.
  • Tamamda, kendi fotoğrafını niye ekledin konuya ?
  • forumda yeniyimde bi fotograf ekliyim dedim görüsleriniz için sağolun banada samsung galaxy s4 mantıklı geliyor ama xperia z nin su geçirmeme özelliği çok etkileyici bir durum ve xperia ekranı çok büyük..
  • Xperia z..

• önerebileceğiniz htc lerden varmı samsung s3 fiyatında her yönüyle kaliteli bir telefon ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba mı samsung mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Htc one çok ıyı onerırım,klas bı telefon ama alternatif olarak xperia z dusunulur

• Malzeme kalitesi kamerasi ... kesinlikle sony

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlluhanustoglu

Malzeme kalitesi kamerasi ... kesinlikle sony

ama sony de cok orantısız ekanı cok büyük elde kaba duruyo su geçirmeme özelliği çok cazip ama s4 te herkeste var bilemiyorum htc iyi gibi lumia hakkında düşünceleriniz neler ?
  • Htc one ıyıdır ama onuda kaba bulabılırsın bıraz uzun kasası var

• sizce s4 mini nasıl sempatik telefon..
  • Sempatık gelebılır ama suankı fıyatını hak etmıo,s4 mınıdekı gpu 800 e satılan xperıa L dekının aynısı o yuzden s4 mını 1000 altına dusunce cazıp olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Sempatık gelebılır ama suankı fıyatını hak etmıo,s4 mınıdekı gpu 800 e satılan xperıa L dekının aynısı o yuzden s4 mını 1000 altına dusunce cazıp olur.

anladım cok degisik fikirler ögreniyorum o esdeger sony nin fiyatı ne kadar ???
  • başka iyi fiyata htc sony samsung harici lumialar iyimidir sizce ???
  • Kliksa da 790 dıye duymustum sony garantılısi.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan.03

quote:

Orijinalden alıntı: kutlluhanustoglu

Malzeme kalitesi kamerasi ... kesinlikle sony

ama sony de cok orantısız ekanı cok büyük elde kaba duruyo su geçirmeme özelliği çok cazip ama s4 te herkeste var bilemiyorum htc iyi gibi lumia hakkında düşünceleriniz neler ?

Htc one i bence xperia Z ve s4 le bir tutma . Acayip birsey Htc one .. ses kamera falan aşmış ... hele gece cekim kalitesi hicbir telefonda yoktur . Lumia farkli bir telefon . Stabil diyor herkes ama marketi sikintili bir muddet sonra sizide sıkıntıya sokabilir . Bence imkaniniz varsa Htc One alin . Ayrica su gecirmez denilen xperia Z nin de maharetini gorduk forum çöp olan xperia Z lerle dolu . Yok neymis tuzlu su olmazmis yok iste %100 su gecirmicek diye bisey yokmus , kapagi zamanla deforme oluyormus . O zaman kapaksiz yapin , xperia Z ile bogaz turu diye video atmayin . Bilmem kac metre derinlikte resim cekip milleti kandirmayin . Birde su alan telefonu kabul etmiyor garantileri . Sonra da lg kore mali (stevejones) diye bazi fanboylar sagda solda laf yapiyorlar karar senin kardes benim onerim Htc One

Bu arada yukarda xperia Z deme sebebim samsung ve sony arasinda kaldiginizdan. Daha sonra htc one da konuda gecince haliyle Htc One onerdim . Imkaniniz varsa Htc One alin ama butceniz kisitli ise benim gibi Lg optimus G de alabilirsiniz veya g2 yi bekleyebilirsiniz . Saygilar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 25 Ağustos 2013; 6:41:03 >

• xperia z varken gerisi boş sony gerçekten sağlam yapıyor onun için alırım ilk başta
  • samsung markasını politikasını ve cep telefonu modellerini pek sevmesemde sony Z bence s4 e göre başarısız bir telefon. Model ve dış görünüş olarak Z tek geçerim elde mukemmel bir durusu var.
  • bazı lg fanları bılmez ama sallar (kutluhanustoglu) xperıa Z zaten su altında resım cekmez,vıdeo ceker sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.