Bildirim
arkadaşlar sms için .caf uzantısı nasıl çeviri yapılı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mesaj sesleri nerdeki iphone'da? -
1-ilk başta mesaj sesi yapmak istediğiniz mp3 dosyası alınır
2- itunes açılır , edit -> preferences -> advanced -> importing menüsüne gelinir.
3-o menüde import using seçeneği AIFF Encoder olarak seçilip alttan ok'e basılır.
4-itunes'a atılan mp3 dosyasına sağ tıklanır "convert selection to AIFF" e basılır.
5-dosya convert edildikten sonra sağ tıklayıp "show in windows explorer" ile dosyanın olduğu klasör açılır.
6-uzantısı aif olan dosya caf olarak değiştirlir.
7-Daha sonra telefonun içinden (/System/Library/Audio/UISounds) feda etmek istediğiniz sms sesinin ismini (misal sms-received4.caf) kendi mesaj sesinizin ismi ile olarak atayın ve telefonun içine atın. eğer dosyanın ismi farklı olursa çalışmayabilir , ismi mutlaka telefonun içindeki sms isimlerinden birisi olmalıdır.
8-Herhangi bir soruna karşı değiştirdiğiniz sms sesinin yedeğini pc'ye almayı unutmayın.
9-Telefonu kapatıp açın ve sms sesini settings kısmında seçebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 22 Şubat 2008; 17:48:47 >
-
peki arkadaşım bu zil sesinin uzunlugu önemli mi ?
40 saniyelik bir melodim vardı , ilk 3 saniyesi çalıyor?
normal mi bu ? -
arkadaşlar ben msj sesini yaptım fakat msj geldiğinde telefonu açıyorum fakat mesaj sesi durmuyor bitinceye kadar çalıyo neden acaba bilen varmı -
Arkadaşlar mesaj sesini değiştirebilen biri var mı ? -
yok anlaşılan ...
herkes halinden memnun... :) -
quote:
Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri
1-ilk başta mesaj sesi yapmak istediğiniz mp3 dosyası alınır
2- itunes açılır , edit -> preferences -> advanced -> importing menüsüne gelinir.
3-o menüde import using seçeneği AIFF Encoder olarak seçilip alttan ok'e basılır.
4-itunes'a atılan mp3 dosyasına sağ tıklanır "convert selection to AIFF" e basılır.
5-dosya convert edildikten sonra sağ tıklayıp "show in windows explorer" ile dosyanın olduğu klasör açılır.
6-uzantısı aif olan dosya caf olarak değiştirlir.
7-Daha sonra telefonun içinden (/System/Library/Audio/UISounds) feda etmek istediğiniz sms sesinin ismini (misal sms-received4.caf) kendi mesaj sesinizin ismi ile olarak atayın ve telefonun içine atın. eğer dosyanın ismi farklı olursa çalışmayabilir , ismi mutlaka telefonun içindeki sms isimlerinden birisi olmalıdır.
8-Herhangi bir soruna karşı değiştirdiğiniz sms sesinin yedeğini pc'ye almayı unutmayın.
9-Telefonu kapatıp açın ve sms sesini settings kısmında seçebilirsiniz
aynılarını yaptım arkadasım msj sesini değiştirebiliyorum ama orjinal caf uzantılı buldum onunla değiştirdim i tunes la conver ettim uzantısını caf yaptım calmadı teli açtım kapadım yine olmadı yardımcı olabilirmisiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X