Şimdi Ara

Arkadaşlar Sizce Yeterlimi Kazıklandımmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2.5 ay önce 250w diyerek 200'lük power supplyi kazıkladılar bugün gerçek değerlerde 300w psu taktırdım sizce bu özellikte bir bilgisayara yeterlimidir ?

Inno3D 9800GT 1024MB
    Amd Athlon 64 x2 DUAL Core Processor 4200+ 2.21GHZ
    2 GB RAM ddr2
    160 gb hdd
    Windows xp service pack 3

Şuanda aklımda olan özellikler bunlar sizce bu özellikteki bir bilgisayara yeterlimidir ?

Örn. Nfs undercover, Cod 8 gibi oyunları rahatlıkla yani kasmadan oynarmı ?

• Arada çok fiyat farkı yok neden sınırlarda dolaşıyorsun ki al bi tane 500W devam et. Neyse... Ekran kartın dışında sorun yok, ekran kartın biraz eskimiş en azından bi GTX460 falan olsa rahat rahat oynarsın.
  • O makineye bir win7 professional kur da rahatlasın.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlevMaster -- 19 Ocak 2014; 5:33:07 >
  • power yeter ama neden 300 w aldın ki 200w yetermiş hani :/
  • bugun hurdacıda 350 400 wat psular gördüm tanesini 5 tl dedi almadım kesin calışıyordu cünkü daha önce aldığım psular calısmıstı ben kaplosunu kesip kullanıyordum

hurdacıları gez daha ucuza alırsın
  • Oyunlarda aşırı kasma donma falan yapıyordu bende değiştirmek zorunda kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde bende hurdacıdan 2 adet kolon aldım mutfakta teyp vardı baya eski annem yemek yaparken falan dinliyo radyoyu artık bozulmuş iyice hoparlörler bende gittim aldım hurdacıdan taktım gayette güzel oldu öyle sağlam şeyler çıkabiliyor hurdacılardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.