Şimdi Ara

Arkadaşlar sizce değer mi? Çok mu pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaliteli gözlüğün her zaman kendini farkettirdiğini biliyorum,

Ayrıca göz sağlığı açısından da düşünmek lazım.

Sizce çok mu pahalı? Ayrıca güzel mi? Değer mi?

http://www.sanalpazar.com/Prada-sps04m-brr-6s1__isp1507977

• Orjinal Prada'yı 300 liraya alabilir misin bilmiyorum daha önce hiç prada'da kullanmadım.

Eğer İstanbul'da yaşıyorsan gidip görerek almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Orjinal Prada'yı 300 liraya alabilir misin bilmiyorum daha önce hiç prada'da kullanmadım.

Fiyatı sadece burada böyle değil diğer birçok web sitesinde de benzer fiyatlarda , o nedenle orijinal olduğunu düşünüyorum açıkçası. Fakat deneyerek almak dediğin gibi daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Orjinal Prada'yı 300 liraya alabilir misin bilmiyorum daha önce hiç prada'da kullanmadım.

Fiyatı sadece burada böyle değil diğer birçok web sitesinde de benzer fiyatlarda , o nedenle orijinal olduğunu düşünüyorum açıkçası. Fakat deneyerek almak dediğin gibi daha mantıklı.

Hadi orjinalliği geçtim Prada'nın orjinal yerine gidip bir şeyler alıp çıkmak şahsen beni çok mutlu eder. Onun havasını bir çok şeye değişmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Hadi orjinalliği geçtim Prada'nın orjinal yerine gidip bir şeyler alıp çıkmak şahsen beni çok mutlu eder. Onun havasını bir çok şeye değişmem.

kişisel tatmin diyorsunuz...

• Dostum gözlük fiyatları artmadan bende almak istiyorum güzel bişeyler fakat internete güvenme derim dışarda oynıcağı fiyat 50 tl olur max. ama kafan rahat olur orjinal mi değilmi düşünmezsin
  • İnsanlarımızın pek dikkat etmediği bir nokta var. Siz o hataya düşmeyin. Alacağınız gözlüğü tipine göre seçmeyin. Yüzünüze oturuyor mu? Yüzünüzde güzel duruyor mu? Camı ne kadar kaliteli? Camın malzemesi nedir? Prada nın 100 lirayada 1000 lirayada çerçevesini bulabilirsiniz ( fiyatlar örnektir ) Bu fiyat farkının tek sebebi cam yapısı ve sezon ürünü olup olmadığı. Kasa yapısı kalite olarak gram farketmez. Camın malzemesi nedir? o malzemeyi kullanan diğer markalar hangi fiyatlara satıyor bunları araştırıp inceleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İnsanlarımızın pek dikkat etmediği bir nokta var. Siz o hataya düşmeyin. Alacağınız gözlüğü tipine göre seçmeyin. Yüzünüze oturuyor mu? Yüzünüzde güzel duruyor mu? Camı ne kadar kaliteli? Camın malzemesi nedir? Prada nın 100 lirayada 1000 lirayada çerçevesini bulabilirsiniz ( fiyatlar örnektir ) Bu fiyat farkının tek sebebi cam yapısı ve sezon ürünü olup olmadığı. Kasa yapısı kalite olarak gram farketmez. Camın malzemesi nedir? o malzemeyi kullanan diğer markalar hangi fiyatlara satıyor bunları araştırıp inceleyin.

Bu konularda bilgili gözüküyorsunuz.

Tavsiyelerde ve örnek gözlük önerilerinde bulunabilir misiniz(cam kalitesi, kasa kalitesi vs. olarak) ?

• Ben pahalı gözlük kullanmadım. Daha doğrusu güneş gözlüğü kullanmadım. o yüzden hangi markanın hangi modelleri ne fiyatlardadır bilmiyorum. Ama ortalama kalitede bir gözlük 350- 750 arası değişiyor. Marka,model, cam yapısı farkına göre fiyat artabiliyor.

Genel olarak ben Mineral camlı güneş gözlüklerini tavsiye ederim. Mineral cam yapısı gereği normal ve polarize camlardan daha az çizilir. Fakat sert bir yapısı vardır. Esneme payı hiç yoktur. Bu da sert darbelerden çabuk etkilenmesini sağlar. Fiyatı yüksektir. O yüzden gözlüğe de yansır.

Bunların dışında ise gözleriniz eğer hassas ise, güneşten çabuk etkileniyor, yansımalarda gözlerinizi kapamak zorunda kalıyorsanız ve güneş gözlüğünü sadece yazın değil kışın karlı havalarda da kullanacaksanız Polarize cama sahip bir gözlük alın. Veya ucuz bir kasa alıp camı kendiniz yaptırın. Pradanın veya başka markanın herhangi bir modelini alıp gözlükçüye farkını ödeyerek istediğiniz renkte istediğiniz cinsten cam yaptırabilirsiniz. Masraflı olur fakat size özel olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.