arkadaşlar bu kaçak spot telefonlar yüzünden bende korkuyordum ilk zamanlar hatta forumda yazıodum durmadan nolacak die.iyice bi dediklerimi düşünün mantıklı gelicekmi size bence mantıklı 20 milyona yakın kaçak telefon mevcut türkiyede düşünsenize bunları kapattıklarını turkcell avea telsimin hali nolur batarlar bu kadar korkucak bişi yok hem kapatsalar bi af çıkarırlar burası türkiye arkadaşlar unutmayın şimdi düşüncelerinizi bekliorum...
önceki hükümetler dediğin gibi yaptı, bakalım bu hükümet n yapıcak??şu kaçak olayı yanında bi de şu konuşma vergilerini de düşürseler de.... herkesten tel alım satım vergilerini alıcaklar artık, insafa gelip bu kaynaktan yararlanıp konuşma vergilerini düşürürler mi? beni o düşündürüyo, bi depremdir gidiyo....
arkadaşım haklısın ama yine bu dewlet vergileri almaya dewam edicek bence.devlet yakında cep telini sağ cebine koyarsan %5 sol cep %6 arka cep %15 vergilerini alırlarsa şaşırmayın
aslında devlette kaçak telefondan para kazanıyor bir bakıma operatörlerin faturalarının %30u vergi
Değil... Çünkü kapanacak olan telefonlar 13 Temmuz'dan sonra alınanlar.. Bunların sayısı ne kadar olabilir ki?? Ayrıca senin dediğin gibi operatörler batacak olsa yaygarayı kopartırlardı. Ama devlet 13 Temmuz'dan sonra alınan cihazlardan da para kopartmak için bu yasayı değiştirebilir.
af çıkartırlar ya başka türlü kasaları nasıl dolcak dimi
sonuç......................5ytl verrip herkes yoluna devasm eder,göstermelik birkaç kişinin cebine belki el konur
kardeşim ne alaka şimdi bu ya konunun içine etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: gren
sonuç......................5ytl verrip herkes yoluna devasm eder,göstermelik birkaç kişinin cebine belki el konur
Bu kadar basit yol varken neden sınırları zorluyosunuz
Bence bakıp görmek lazım.. Zaten bir hafta sonra burada ":((((((((((( telim kapandı" vs.. topicler görmezsek makaradır
bende kaçak 3230 var.şubat 2005 yazıyor üretimde ben alalı 1 ay oldu acaba 13 temmuzdan önce girmişmidir türkiyeye?geçen televizyon da bir adam açıklıyordu 13 temmuzdan sonrakilere ef olmayacak diyordu.
sen simkartı n zaman takıp konuştuysan o telefonun ilk kullanımı kabul edilir dolayısıyla 13 tem sonrası...yani kötü senin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme