Şimdi Ara

Arkadaşlar SIII mü ONE X mi Almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondan isteklerim şunlar arkadaşlar.

beni yarı yolda bırakmasın
    ayda yılda bir yola çıktığımda (Allahın izni ile Üni ye giderken) yarı yolda bırakmasın şarj bakımından
    güzelce film izleyebilceğim
    çok nadir oyun oynayabilceğim
    normalin biraz üstü kamera performansı
    tatmin edici hafıza
    bataryası hemen ölmesin hemen değişmek gerekmesin
    ikinci el fiyatı hemen ölmesin gerektiğinde satabilelim

• hangisini alırsan al pişman olmaz.Seç birini al.
  • Hez Zaman Her Yerde HTC...

Heleki S3'ü Gördükten Sonra Kesinlikle HTC =))))
  • tasarımlarını donanımlarını karşılaştır kararını sen ver. iki telefonda aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. ben samsung fanı olmama rağmen tasarımından dolayı tercihimi one x ten yana kullandım.
  • bende htc istiyorum özellikle
    ama batarya değişme ve micro sd takma avantajı s3 de ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

bende htc istiyorum özellikle

hocam şu imzayı bi değiştir ya her zaman resimlerine giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

quote:

bende htc istiyorum özellikle

hocam şu imzayı bi değiştir ya her zaman resimlerine giriyorum

oha 15.000 kişi tıklamış la manyakmı bunlar bu kadar üye varmı forumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle s3 al.s2 kadar damga vurmasa da yine piyasanın tartışmasız en iyi telefonunu çıkardılar.Sağlam performanslı geliştirilebilir.one x alırsan da pişman olacağını sanmıyorum sonuçta üst düzey bir cihaz ama s3 ile karşılaştırma s3 e ayıp oluyor be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Kesinlikle s3 al.s2 kadar damga vurmasa da yine piyasanın tartışmasız en iyi telefonunu çıkardılar.Sağlam performanslı geliştirilebilir.one x alırsan da pişman olacağını sanmıyorum sonuçta üst düzey bir cihaz ama s3 ile karşılaştırma s3 e ayıp oluyor be.

işte sorum
    neden one x değilde s3 ?
  • quote:

quote:

Kesinlikle s3 al.s2 kadar damga vurmasa da yine piyasanın tartışmasız en iyi telefonunu çıkardılar.Sağlam performanslı geliştirilebilir.one x alırsan da pişman olacağını sanmıyorum sonuçta üst düzey bir cihaz ama s3 ile karşılaştırma s3 e ayıp oluyor be.

işte sorum
    neden one x değilde s3 ?

Kısaca açıklayayım.Öncelikle performans yönünde hala işlemcisinin güç yönetimi ve performansı olarak one x in çok ilerisinde.Ekranları tam karşılaştırma yapamıyorum.one x in ekranın s3 çıkana kadar en iyi diyorlardı.Ama hd süper amoled ekran da çok iyidir.s2 nin ekranını referans kabul edersek.Batarya olarak seni yarıyolda bırakmaz.2100 mah ve işlemci güç yönetimi ile bir günü çok rahat çıkarabilir.One x in bataryası 1800 mah ve kullanıcılar genelde bataryanın yetersiz olduğundan yakınıyorlardı.One x in internet performansı s2 nin bile gerisindeydi.Ayrıca one x tam stabil değil sanırım.Sürekli güncellemeler alıyor.Oyun,full hd video çekerken takılmalar vs. gibi sorunları donanımhaber incelemesinde görmüştüm.image sense ve beatsaudio çipleriyle ve yazılımlarıyla ses ve kamera konusunda gayet iyi one x ama s3 ü de geri plana atmamalısın.s3 te saniyede 3 fotoğraf çekebiliyor.0 gecikme ile fotoğraf çekebiliyor vs. incelemeleri okursan internetten daha ayrıntılı bilgi alırsın.Ayrıca smart alert, s voice,eye tracking,kablosuz şarj ve gorilla glass2 yi de unutmayalım bu gibi yazılımsal özelliklerle geliyor.İnternetten incelemelere bakarsan hayran kalacağına eminim.Ayrıca çoğu kişinin beğenmediği tasarımı da ben gayet beğendim.İki rengi de çok hoş duruyor.Seçim senin tabi ki.Şimdiden hayırlı olsun telefonun.

• buraya sorarsan One X,
    Samsung topigine sorarsan S3.
    Bunun net bir cevabi yok, 3 asagi bes yukari ayni telefonlar.Hangisi hosunuza gidiyorsa.
    ben olsam One X alirim.
    Nedenleri : Sense, tasarim, kasa kalitesi
  • ONE III

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

ONE III

iyiymiş
  • quote:

quote:

quote:

işte sorum
    neden one x değilde s3 ?

Kısaca açıklayayım.Öncelikle performans yönünde hala işlemcisinin güç yönetimi ve performansı olarak one x in çok ilerisinde.Ekranları tam karşılaştırma yapamıyorum.one x in ekranın s3 çıkana kadar en iyi diyorlardı.Ama hd süper amoled ekran da çok iyidir.s2 nin ekranını referans kabul edersek.Batarya olarak seni yarıyolda bırakmaz.2100 mah ve işlemci güç yönetimi ile bir günü çok rahat çıkarabilir.One x in bataryası 1800 mah ve kullanıcılar genelde bataryanın yetersiz olduğundan yakınıyorlardı.One x in internet performansı s2 nin bile gerisindeydi.Ayrıca one x tam stabil değil sanırım.Sürekli güncellemeler alıyor.Oyun,full hd video çekerken takılmalar vs. gibi sorunları donanımhaber incelemesinde görmüştüm.image sense ve beatsaudio çipleriyle ve yazılımlarıyla ses ve kamera konusunda gayet iyi one x ama s3 ü de geri plana atmamalısın.s3 te saniyede 3 fotoğraf çekebiliyor.0 gecikme ile fotoğraf çekebiliyor vs. incelemeleri okursan internetten daha ayrıntılı bilgi alırsın.Ayrıca smart alert, s voice,eye tracking,kablosuz şarj ve gorilla glass2 yi de unutmayalım bu gibi yazılımsal özelliklerle geliyor.İnternetten incelemelere bakarsan hayran kalacağına eminim.Ayrıca çoğu kişinin beğenmediği tasarımı da ben gayet beğendim.İki rengi de çok hoş duruyor.Seçim senin tabi ki.Şimdiden hayırlı olsun telefonun.

htc içinde kasa kaliteli vs diyolar
    tmm da
    batarya değişimi için servise gitmeli mesela
    sürekli güncelleme alması kötü değil iyi bişey aslında ama madem yapabiliyolardı cihazı stabil olarak piyasaya çıkarsalardı
    galiba s3 den yana gönlüm bilmiyom.

• s3 deki çoğu özellik one x te yok.

32nm teknolojisi, hafıza kartı, bluetooth 4.0, 2100mah pil, değiştirilebilir pil, barometre, özel yazılımlar, s voice, pentile ekranın şarj avantajı.

en önemlisi şarj konusunda açık ara fark atacak giib görünüyor.

son olarak videoyu ekranın herhangi bir yerinde oynatmanın havası hangi telde olabilir?

tasarım olarak htc döver ama diğer konularda s3.

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

şuraya bi göz atabilirsin

orayı biliyom dostum ama galiba s3 alcam ben özgür olmalıyım batarya micro sd gibi olaylar özgür kılar.
  • Sevgili dostum efsaneler ölmez..galaxy s serisi artik iphone gibi kalici oldu sirti yere gelmez..al s3 keyfine bak bosver one x filan..S3 ciktiktan sonra bizi ne custom romlar ne app ler bekleyecek emin ol..

Kucuk bir ornek göz takip ozelligi sayesinde belki okudugumuz e kitabin sayfasini sayfa bitince s3 kendi degistirecek..Buna benzer neler yapilir neler..one x dedigin nedir bildigin siradan android ama s3 te yazilima cok iyi abanmislar..
    Tasarimda bana gore cok sade ve şık olmus..
  • @ engurlu one x dedigin nedir sıradan android. Ne demek istedin sıradan androidle hocam.
  • HTC İçin hafıza yetersiz gibi bir düşünce oluşmasın, zira Dropbox HTC One X için 2 yıl ücretsiz 23 GB alan veriyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.