Bildirim
Arkadaşlar Sesimi Dublajla Değiştirmek İsiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
emin değilim ama şunu deneyebilirsin
C:\Program Files\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.59\deploy\assets\sounds\en_AU\champions
burda mesela Ahri nin pick ekranındaki sesi var, burda Ahri adlı dosyayı silip kendi sesinin olduğu kaydı oraya Ahri ismiyle atmayı dene.
NOT: olur mu bilmiyorum sadece teori -
Çok yanlış anladın ben diyorum ki seslendirmek istiyorum hani kendim seslendiriyim sonrada hani dinlerim falan -
Sen direk sesi değiştirmek için program arıyorsun. Yazılım Genel bölümüne açman gerekiyor konuyu -
İlginç bir olay olabilir , herkesin kendi sesi ile bir dublaj yapabilse (En azından genel announce olarak) Komik ve gaza getiren şeyler ortaya çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
İlginç bir olay olabilir , herkesin kendi sesi ile bir dublaj yapabilse (En azından genel announce olarak) Komik ve gaza getiren şeyler ortaya çıkabilir.
arnavut şevketi koyardım ben hadi yavrum bidaha vur -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMasterOfShadows
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
İlginç bir olay olabilir , herkesin kendi sesi ile bir dublaj yapabilse (En azından genel announce olarak) Komik ve gaza getiren şeyler ortaya çıkabilir.
arnavut şevketi koyardım ben hadi yavrum bidaha vur
-
Beşde beş de "Kim tutar seni" diye kendime bağırmak istiyorum. -
Ben de 5 te 5 olunca fab fab fab diye bagırsın istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X