Şimdi Ara

Arkadaşlar Sesimi Dublajla Değiştirmek İsiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mikrofon kalitaleli ve lol karakterlerini falan seslendirmek istiyorum hangi programla ayarlayabilirim bir video da kadının teki her karakterin sesini yapabiliyordu.

• emin değilim ama şunu deneyebilirsin

C:\Program Files\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.59\deploy\assets\sounds\en_AU\champions

burda mesela Ahri nin pick ekranındaki sesi var, burda Ahri adlı dosyayı silip kendi sesinin olduğu kaydı oraya Ahri ismiyle atmayı dene.
    NOT: olur mu bilmiyorum sadece teori
  • Çok yanlış anladın ben diyorum ki seslendirmek istiyorum hani kendim seslendiriyim sonrada hani dinlerim falan
  • Sen direk sesi değiştirmek için program arıyorsun. Yazılım Genel bölümüne açman gerekiyor konuyu
  • İlginç bir olay olabilir , herkesin kendi sesi ile bir dublaj yapabilse (En azından genel announce olarak) Komik ve gaza getiren şeyler ortaya çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

İlginç bir olay olabilir , herkesin kendi sesi ile bir dublaj yapabilse (En azından genel announce olarak) Komik ve gaza getiren şeyler ortaya çıkabilir.

arnavut şevketi koyardım ben hadi yavrum bidaha vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMasterOfShadows

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

İlginç bir olay olabilir , herkesin kendi sesi ile bir dublaj yapabilse (En azından genel announce olarak) Komik ve gaza getiren şeyler ortaya çıkabilir.

arnavut şevketi koyardım ben hadi yavrum bidaha vur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşde beş de "Kim tutar seni" diye kendime bağırmak istiyorum.
  • Ben de 5 te 5 olunca fab fab fab diye bagırsın istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.