Şimdi Ara

Arkadaslar ses karti için anakart onerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper marka bilgisayar kullaniyorum. Malum dandik kucuk bi anakart koyuyolar bana en fazla 100 tl lik ses karti girisi de olan 1155 soketli intel uyumlu anakrt onerir misiniz yalnizca ses karti için aliyorum aslinda masraf yapmamak istiyorum ne dersiniz sizce almali miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glacowskui

Casper marka bilgisayar kullaniyorum. Malum dandik kucuk bi anakart koyuyolar bana en fazla 100 tl lik ses karti girisi de olan 1155 soketli intel uyumlu anakrt onerir misiniz yalnizca ses karti için aliyorum aslinda masraf yapmamak istiyorum ne dersiniz sizce almali miyim?

ses kartını ayrı al 100 tlye alacağın anakart ondan farklı olmazhttp://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-live_71_value-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253 bunun gibi bişey alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Casper marka bilgisayar kullaniyorum. Malum dandik kucuk bi anakart koyuyolar bana en fazla 100 tl lik ses karti girisi de olan 1155 soketli intel uyumlu anakrt onerir misiniz yalnizca ses karti için aliyorum aslinda masraf yapmamak istiyorum ne dersiniz sizce almali miyim?

ses kartını ayrı al 100 tlye alacağın anakart ondan farklı olmazhttp://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-live_71_value-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253 bunun gibi bişey alabilirsin

Hocam ses kartini bende biliyorum nasil birsey alabilirim bana anakart onerin herhangi bir 1155 soket intel uyumlu alsam sorun olurmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Hocam ses kartini bende biliyorum nasil birsey alabilirim bana anakart onerin herhangi bir 1155 soket intel uyumlu alsam sorun olurmu

bunların soketleri çoğu anakrtta bulunur rahatlıkla alabilirsiniz.

• Guncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.