Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SENETLE ARAÇ YARDIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar senetle arac satın almak istiyorum güvenilir bir yer var mıdır önerebileceğiniz. Galerici olupta cakal olmayan tanıdık biri yani:) istanbulda yasıyorum..

23.000TL civarında nakit param var.
    Mercedes A180 almak istiyorum.

Senetle araç alıcaksam ödememi geciktirmezsem sorun yasamayacagımı söyledi bir çok kişi. Sizin tavsiyeniz nedir?

Not: Yaşım 19 bu nedenle bankalardan kredi vs cekemiyorum bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence boyle bi ise girme git kazan biriktir.oyle al.burada biri sana yazar benim tanidigim var gel verek der bi sifir fazla atar senede hayatini maf eder.zaten tefecilik bubtarz islerle ugrasan duzgun insan bulman cok zor.rajatsiz etmek amaclibyazmiyorum.fakat tabiki senetle alirsin sikintida yasamaya bilirsin isin rast gider insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 bin tl nakit parayla gerisini senet vererek a180 almak.hmm güzel kafaymış kredi çekebiliyorsan git kredi çek. Senetle olacak iş değil bu.

• Arkadaş burada dalga geçmek istemiş asgari ücretle çalışıyor olsa bile aylık taksidi 3000 aşsğı olmayan araba istiyor takmayın arkadaşlar 🙃🙃🙃🙃

• Otocar O kullanıcısına yanıt
    Yaşım belirttiğim gibi 19 bu nedenle bankalar 1 sene sonra kredi cektirebiliyorlar. Ayrıca maasım 4700TL sorun şu ki o 4700Tl'yi bir borç ödemediğim sürece kenara atamıyorum ve bitiyor. Bence sırf yorum yapmak için yazma yani arkadaşım :)

• Enesaskiin E kullanıcısına yanıt
    Krediyi baskasina cektirseniz olur aslinda 4700 tl iyi bir para sikinti yasamassiniz diye dusunuyorum.

• 4700 geliri belgelerseniz kredi verir banka. Zaten araca ipotek koyuyor, banka icin riskli bir durum yok. Bir ihtimal pesinati biraz daha fazla isteyebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    19 yaşındaki adama iyi maaş veriyorlar ne iş yapıyorsun merak ettm?18 yaşından beri devlet memuruyum yaşım 32 iyi kasaniyosun kardesm 1yil daha bekle kredini çek senet-menet uğraşma...

• Kardeşim, madem bir sene sonra kredi alabiliyorsun bekle. Hatta bir sene araba kirala yine kâr da olursun. Yasin genç , öyle bir faiz eklerler ki senette, a45 ama fiyatına a180 alirsin. Ciddi isen bir sene bekle.

• 23000 pesinat ile kac model bir a180 alip ne kadar taksit odeyeceksin? Bu dedigin maas ve alacagin borc ile mercedes'e binilmez, kardesim. Istedigin arabanin golf'ten cok farki yok. Senin bu maasina ragmen Bankalar bile kredi vermiyorsa cok kotu ornekleri vardir . Banka istemez mi para kazanmak, vermiyorsa vardir bir bildigi.

Bence yasini bekle bu sirada paran da cogalir bankaya 10 odeyecegine 8 odersin.Kizlara da arabanada kendine de daha rahat harcama yaparsin. Senet sepet bu yaslar icin cok tehlikeli, 1 2 sene toplu tasima kullanmak sana koymaz ama bu senet islerinde hata yaparsan senelerce hatani oder, gencligini yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Ağustos 2016; 8:14:07 >
    Kardeş ben oturduğum yerde ayda 7-9K arası kazanıyorum havan kime senin? Ben senin alacağın arabayı nakitte alırım bunu bilde konuş önce ergen ergen bir havalar yapmalar ne oluyo?

2. olarak bugüne bugün AMG modeli 120.000 TL 20.000 peşinat desen ayda 3000TL net ödeme yapacaksın bunun + vergisi var, benzini var, kaskosu var, aksesuarı var yani kısacası senin gibi fakirler için değil Mercedes günümüzde 4700 TL mercedes almaya yetmemeli, yetmez.
  • Neyle oxeyecen senetleri la . 2 gun binip altindan arabayi alirlar . delikanli resmen dalga gecmis

• yav maaşlara bak. biz ölmüşüz ağlayanımız yok be..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.