Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SEÇİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 TEMMUZ seçimlerinde oy kullanmamanın cezası kaç ytl?
    benim bikaç akrabam var 40-45 yaşlarındalar ama bugüne kadar daha hiç oy kullanmış değiller...cezada gelmedi ...

yazın yazlığımıza gitmek varken;oy kullanmak için burda kalmayı hiç birimiz istemeyiz...
    seçimleri kasımda yapsalardı hiç kimsenin bir manisi olmazdı...
    ama neyse artık 22 temmuzda yapılıyor...

gerçekten bileniniz varsa hem ben hemde diğer arkadaşları bilgilendirin teşekkürler...

• oy kullanmak senin vatandaşlık görevindir.ne tatili.oy vermeyenin eleştriye de hakkı yoktur unutma.a partisi b partisi herneyse git oyunu kullan.hepimizin geleceğini etkiliyor
  • sadece ben değilim kardeş...herkes benim durumumda hemen hemen....

vatandaşlık görevim ewet ama her insan özgürdür ....

quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

oy kullanmak senin vatandaşlık görevindir.ne tatili.oy vermeyenin eleştriye de hakkı yoktur unutma.a partisi b partisi herneyse git oyunu kullan.hepimizin geleceğini etkiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

sadece ben değilim kardeş...herkes benim durumumda hemen hemen....

vatandaşlık görevim ewet ama her insan özgürdür ....

quote:

oy kullanmak senin vatandaşlık görevindir.ne tatili.oy vermeyenin eleştriye de hakkı yoktur unutma.a partisi b partisi herneyse git oyunu kullan.hepimizin geleceğini etkiliyor

unutma senin ögür olmanı veya özgürlüğünün kısıtlanmasını oy verdiğin veya oy veremediğin partiler seçimle belirliyorbu yüzden özgürce,insanca yaşamak istiyorsan inandığın partiye oyunu ver

• sen 22 temmuzda oy vermezsen ve yarın öbürgün bir parti iktidara gelip hayatını karartırsa o zaman söz söyleme hakkın dahi olmaz.. işte bu yüzden oyunu ver, geleceğine sahip çık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

sen 22 temmuzda oy vermezsen ve yarın öbürgün bir parti iktidara gelip hayatını karartırsa o zaman söz söyleme hakkın dahi olmaz.. işte bu yüzden oyunu ver, geleceğine sahip çık!

novarix adam belki o korktuğun partiye oyunu vercek ha
  • Bu ülkenin her vatandaşı oyunu vermeli Vatandaşlık fazifeni yerine getir
    100 lira cezası olsa koşa koşa verirsiniz oyunuzu ama kaç lira zarar ettiğinizin farkında değilsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

sen 22 temmuzda oy vermezsen ve yarın öbürgün bir parti iktidara gelip hayatını karartırsa o zaman söz söyleme hakkın dahi olmaz.. işte bu yüzden oyunu ver, geleceğine sahip çık!

O korktuğumuz partiye oy verecekler tatile gitmeyecekler bundan eminim...

Arkadaşlar lütfen iyi veya kötü oyunuzu kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peagasus

quote:

quote:

O korktuğumuz partiye oy verecekler tatile gitmeyecekler bundan eminim...

Arkadaşlar lütfen iyi veya kötü oyunuzu kullanın.

Korkunla yüzleşeceksin... Sen hiç Merak Etme...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.