22 TEMMUZ seçimlerinde oy kullanmamanın cezası kaç ytl? benim bikaç akrabam var 40-45 yaşlarındalar ama bugüne kadar daha hiç oy kullanmış değiller...cezada gelmedi ...
yazın yazlığımıza gitmek varken;oy kullanmak için burda kalmayı hiç birimiz istemeyiz... seçimleri kasımda yapsalardı hiç kimsenin bir manisi olmazdı... ama neyse artık 22 temmuzda yapılıyor...
gerçekten bileniniz varsa hem ben hemde diğer arkadaşları bilgilendirin teşekkürler...
oy kullanmak senin vatandaşlık görevindir.ne tatili.oy vermeyenin eleştriye de hakkı yoktur unutma.a partisi b partisi herneyse git oyunu kullan.hepimizin geleceğini etkiliyor
sadece ben değilim kardeş...herkes benim durumumda hemen hemen....
vatandaşlık görevim ewet ama her insan özgürdür ....
quote:
Orjinalden alıntı: sselamlar_
oy kullanmak senin vatandaşlık görevindir.ne tatili.oy vermeyenin eleştriye de hakkı yoktur unutma.a partisi b partisi herneyse git oyunu kullan.hepimizin geleceğini etkiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_0606
sadece ben değilim kardeş...herkes benim durumumda hemen hemen....
vatandaşlık görevim ewet ama her insan özgürdür ....
quote:
unutma senin ögür olmanı veya özgürlüğünün kısıtlanmasını oy verdiğin veya oy veremediğin partiler seçimle belirliyorbu yüzden özgürce,insanca yaşamak istiyorsan inandığın partiye oyunu ver
sen 22 temmuzda oy vermezsen ve yarın öbürgün bir parti iktidara gelip hayatını karartırsa o zaman söz söyleme hakkın dahi olmaz.. işte bu yüzden oyunu ver, geleceğine sahip çık!
quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
sen 22 temmuzda oy vermezsen ve yarın öbürgün bir parti iktidara gelip hayatını karartırsa o zaman söz söyleme hakkın dahi olmaz.. işte bu yüzden oyunu ver, geleceğine sahip çık!
novarix adam belki o korktuğun partiye oyunu vercek ha
Bu ülkenin her vatandaşı oyunu vermeli Vatandaşlık fazifeni yerine getir 100 lira cezası olsa koşa koşa verirsiniz oyunuzu ama kaç lira zarar ettiğinizin farkında değilsiniz..
O korktuğumuz partiye oy verecekler tatile gitmeyecekler bundan eminim...
Arkadaşlar lütfen iyi veya kötü oyunuzu kullanın.
quote:
Orjinalden alıntı: Peagasus
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
O korktuğumuz partiye oy verecekler tatile gitmeyecekler bundan eminim...
Arkadaşlar lütfen iyi veya kötü oyunuzu kullanın.
Korkunla yüzleşeceksin... Sen hiç Merak Etme...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme