Şimdi Ara

arkadaşlar sdram hakkında çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba... PIII 550 işlemci ATI marka anakartım var ve ram almak istiyorum çünkü 64 ramdan bıktım bilgisayarımda 2 tane ram için slot var alacağım ramın özellikleri nasıl olmalı (CHİP MHZ).. Bu soruyu bi kaç blgisayarcıya sordum cevap veremediler canı sıkılan bilgisayarcı olmuş heralde ama size güveniyorum sorulan sorular gerçekten mantıklı cevaplar veriyorsunuz..... TEŞEKKÜRLER

• bilgisayarında takılı olan rami sök üzerinde pc100 vwya pc133 yazar bu frekansıdır aynı frekanstan bi ram al
  • Büyük bir ihtimal frekansın 133' dür iki tane ram girisin varsa 128 sd 133 al iki tane
  • valla hocam bende 2 tane 128 sd var her makineye oluyo. ikiside 16 çipli. kesin uyum garantisi istersen satarım
  • arkadaşlarında dediği gibi 133 lük SD RAM al. ister 2X 128 MB al, istersen 2X256 MB al.
  • kardeş eyvallah cevapladığın için sorumu... senin ramlar kesin olur mu bana bi de sen bi fiyat söyle bana ikisi için... ben eskişehirdeyim
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane 133 lük sd alabilirsin, ikiside 133 olsun yoksa uyumsuzluk olur mb da kendin seç işte 128 ,256
  • teşekkürler sorumu yanıtladığın için.. fakat çip önemli mi 16 veya 8 ???
  • Elindekini satıp 16 çipli 256 mb 133Mhz sd-ram al.
    16 çipliler daha az sorun çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 20 Ekim 2005, 2:46:36 >
  • 2 X 256 SDRAM 133 LÜK VAR ELİMDE İSTERSEN SATARIM
  • bence önce anakartının web sitesine bak. Bazı anakartlar 133 lük ramler ile huysuzluk yapabiliyor. Ram uyumluluğu ilei ilgili illaki birşeyler yazar orada. Çip sayısı da önemli. Anakartım ATI demişsin ama ben Atinin p3 için anakart yaptığını hiç duymamıştım, bir daha bak istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.