Şimdi Ara

ARKADAŞLAR REPORT İŞE YARIYOR BUYRUN BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar riot gerçekten ban sistemine geçtiğini düşünüyorum.geçenlerde adam bana noobs gg yazdı bizde takımca reportladık 2000 rp geldi.ss koymayı bilsem hemen atarım onun yerine bir mail attılar bakın kopyala yapıştır yaptım.sakın report işe yaramıyor demeyin.gerçekten yarıyor ve doğru report yapana ödül bile veriyorlar

Greetings FeverChild,

Great news! A player you reported for bad behavior in a game of League of Legends was disciplined by your peers in the Tribunal. While we won't get into specifics, we did want to let you know that by using the report system and the Tribunal, you helped make the League of Legends community a better place to play.

You can keep up the great work by continuing to report unsportsmanlike behavior, and can have an even greater impact by hopping into the Tribunal and voting on cases often. It makes the community and your experience better.

Begin voting in the Tribunal here.

The Tribunal gives League of Legends players the power to make their experience better. If someone is reported often enough for unsportsmanlike behavior, records of games in which they're reported enter The Tribunal, a system where summoners decide together whether a person should be punished or pardoned for their actions.

Thanks again for your contribution to your community, Summoner!
    Ads__z.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectforperfect -- 6 Nisan 2012; 17:45:16 >

• Cidden 2000 RP verdiler mi?Benim reportladıklarım hala güzel güzel oynuyorlar ne yazık ki...

Not: Bazı şeytanlıklar düşünmeye başladım şu 2000 RP hakkında
  • Print screen almayı bılmıyorsun ? Bizde bunu yedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Print screen almayı bılmıyorsun ? Bizde bunu yedik.

+1
  • Riot mal zaten, 2000 RP verecek.
  • noobs dedi diye reportladık diyor, neyse yazmayacam yazmayacam..
  • 2000 RP mi?. bende reportluyorum aynı şekidle lame lame konuşanları fakat hiç rp gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna inanan bir kişi çıkarmı ya ? Daha düzgün yalanlar bulmalısın bence..
  •  ARKADAŞLAR REPORT İŞE YARIYOR BUYRUN BURAYA
  • Aynı mail banada geldi geçen hafta.. reportladığım birinin banlandığına dair.. ama riot point fln gelmedi..

SS
  • bu adam fazla zeki bence..atıp tutuyosun eline ne geçiyor
  •  ARKADAŞLAR REPORT İŞE YARIYOR BUYRUN BURAYA
  • şu güne kadar oyuna 1 gram para vermedim anlatın ss i koyim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

şu güne kadar oyuna 1 gram para vermedim anlatın ss i koyim bende

Gram ? O nerenin para birimi ? Dostum kafa bulma milletle . Reportlamak tabi işe yarayacak yaramasaydı , bitiş ekranının zart diye kenarına koyarlar mıydı ?
  • al linki koydum inanmıyorsan bak 2800 küsür rp var
  • inanmayan trollük yapan cool story ciler ben paylaşmak istedim 2 gram beyniniz olsa şu konuları boş yere trollemezsiniz.illa bir entry girmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Aynı mail banada geldi geçen hafta.. reportladığım birinin banlandığına dair.. ama riot point fln gelmedi..

SS

kardeşim bilmiyorum şu ana kadar hiç rp almadım.adamlar teşekkür ettiler gereksiz bir şekilde adam reportlamayıp,yaptıkları zaman reportladığım için.
  • şimdiye kadar kaç adam banlattim riot hiç bana demedikı al karsim bu da biz den sana 3çuval un diye yazık vala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Aynı mail banada geldi geçen hafta.. reportladığım birinin banlandığına dair.. ama riot point fln gelmedi..

SS

kardeşim bilmiyorum şu ana kadar hiç rp almadım.adamlar teşekkür ettiler gereksiz bir şekilde adam reportlamayıp,yaptıkları zaman reportladığım için.

takımdakilerin herkesin reportladıgını biliyorsan premadesinizdir onlara da rp gelmiş mi? doğru söylüyor olabilirsin meraktan soruyorum sadece

• hayır ranked oynuyordum yenmemize rağmen adam gg noobs flan yazdı aşağılayıcı bir şekilde konuştu bende reportladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.