Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PC DEKİ AŞIRI SESİ NASIL KESERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc deki 5 tane fan var ve overclock yaptım ama aşırı derecede fanlardan ses geliyor bunu nasıl önlerim yardımınızı bekliyorum gece pc yi açtığımda herkes ayaklanıyo uçaklarmı kalkıyo diye fanları değiştirdim ama ses yinede kesilmedi ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• quote:

Orijinalinden alıntı: kutayy

fanları değiştirdim demişsin ama neyi neyle değiştirdin? sessiz bi fanla değiştirmediysen ses çıkar tabii..

sıcaktan milletde sapıttıı
  • fanı yeni bi fanla değiştirdim fanlar ışıklıydı ses yapıyodu bende onları çıkardım onları yerine tekini 12$ aldığım fanlarla değiştirdim ama problem aynı onun için soruyorum başına böle bişi gelen yok mu

bide tekini 12 dolara hangi fandan aldın 3$ fanı 12 ye alma ihtimalinde var dimi marka yas fanın konumunu yas bizde sana yardımcı olmaya calısalım

misal bende 3 tane 80 mm lik dandik kasa fanı var ikisi cok sessiz ama biri deli gibi ses yapıyo simdi ben desemki ya kasam çok gürültülü sence bu forumdaki medyum arkadasların benim hangi fanımın ses cıkardıgını bilmeleri imkansız dimi

aynı durum senin içinde gecerli
  • hoca doğru diosun kusura bakma ya benimkiler kasa harici fanı ya 10x10 2 si yan kapakta ikisi arkada biriside hdd nin önünde hemen.fanlarda codegenin fanları baya düzgün bişi yani ama herşeyini kontrol ettim ama yinede bi sonuç alamadım
  • sorun 4 fandan kaynaklanıyorsa!
    1-cebine parayı koyuyorsun (kredi kartıda olur)
    2-sağlam bi bilgisayarcıya gidiyorsun
    3-zalman veya TT in gürültüsü 20dB lin altında olan fanlarından 2 tane alıyorsun (ellerinde yoktur. getirtirler)
    4-o işe yaramaz 4 fanı söküp yerine bu 2 fanı takıyorsun
    işte sana sessizlik....

yok kesilmedimi...!
    ilk 2 seçeneği uyguluyorsun.
    3- işlemcinin markasına göre TT bi cpu soğutucu ısmarlıyorsun
    4- işlemcinin üzrine takıyorsun

halamı kesilmedi..._
    olm kesin senin bilgisayarın çevresinde klima veya vantilatör vardır! sen sesleri karıştırıyorsundur!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.