Şimdi Ara

arkadaşlar özel numarayı nasıl ogrenirim ❔

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gunden beri özel numara beni arıyor 20 kere falan aradı konuşmuyor sesimi dinliyoo özel numaranın kim olduğunu nasıl öğrenebilirim. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emircanizmir -- 30 Eylül 2014; 18:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar bildiğim kolay kadarki ile ogrenemezsiniz ama aramasindan rahatsız oluyorsaniz hangi hati kulaniyorsaniz müşteri hizmetleri arayip gizli numaralarda cagri almak istemediği soylerseniz sizi gizli no ile arayamazlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni yıllardır gizli numara arayamıyor.müş.hiz. arayıp gizli numara aramasını engelleyin.
  • saolun

• Aveadan aradılar öyle bişey yok sadece engelleyebilirsın dedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emircanizmir

2 gunden beri özel numara beni arıyor 20 kere falan aradı konuşmuyor sesimi dinliyoo özel numaranın kim olduğunu nasıl öğrenebilirim. ?

Özle numarayı *253# yaparak ücretsiz kapatabilirsin.Bir daha seni aramak istiyorlarsa numaralarını açmak zorunda kalırlar.
  • Teşekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin gene gizli numara arayanın var.
    beni normalden arayıp konuşmuyolardı.
    en son savcılığa şikayet ettim. sonuç. bi cacık olmadı hala aramaya devam ediyordu.
    şikayetten 6 ay sonra bile arıyordu.
    6 ay nasıl sabrettiniz dersenzi. ilk 2 hafta çok aradığı için şikayet etmiştim. sonra ki zamanlarda ayda bir aramaya başladı.
    sonra mesaj atmaya başladı.
    karşı taraf sesimi duymasına rağmen beni kız sanıyordu.
    acaba dedim sesim telefonda daha mı ince çıkıyor sandım. arkadaşlara sordum sesim telefonda incemi diye. yoo normalden daha kaba çıkıyor dediler. ki sesim normalde de kabaya yakın.
    ben bu adama kız olduğumu mesajlarla kanıtlayamadım. aradım küfür ettim. telefon senin değil numara yapıyorsun dedi. bende hem numaramı değiştirdim hemde bu salağın numarasını faceboklarda dağıttım.
    ama hıncım geçmedi numarasını dağıtmaya devam edicem.
  • Sizin durumunuz komıkmiş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.