Şimdi Ara

Arkadaşlar OyunYöneticisi nasıldır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qrand

OyunYöneticisi Öneririm. Ben 3 Yıldır Buradayım. Söylediğiniz sorunlar oldumu oldu. Lagda gördük. Görmedil değil. Peki Soruyorum MGA da Kaç adam var. İlk 3 swsi dısında full swsı varmı? Fullük OyunYöneticisindedir. İlk 30 İpsi Fulldur. Ü

Tartışma yaratmak isteyen varsa buyursun. Türkiye'nin en iyi Sunucusunu söylesin.

Hocam o zaman şuna cevap ver:

Oyunyöneticisindeki hani server MGA veya Wasp'taki kaliteli ortamı sağlayabiliyor? Hangisi daha seviyeli?

Oyunyöneticisine bakıyorum, 6 yaşında mikrofondan bağıra bağıra küfür edeni mi ararsın, 10 yaşında admin olup millete söven, kafasına göre ban atan adam mı ararsın, her türlü pislik mevcut yani. Fakat MGA genel olarak oyunyöneticisinden çok daha iyi, bazı serverleri gerçekten kaliteli, seviyeli ve birkaç tanesi de malesef yine böyle çoluk çocukla dolu. Zaten WASP bu konuda kendini kanıtlamış, gayet seviyeli bir ortam sunuyor.

• TurkOGP
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

quote:

Orijinalden alıntı: qrand

OyunYöneticisi Öneririm. Ben 3 Yıldır Buradayım. Söylediğiniz sorunlar oldumu oldu. Lagda gördük. Görmedil değil. Peki Soruyorum MGA da Kaç adam var. İlk 3 swsi dısında full swsı varmı? Fullük OyunYöneticisindedir. İlk 30 İpsi Fulldur. Ü

Tartışma yaratmak isteyen varsa buyursun. Türkiye'nin en iyi Sunucusunu söylesin.

Hocam o zaman şuna cevap ver:

Oyunyöneticisindeki hani server MGA veya Wasp'taki kaliteli ortamı sağlayabiliyor? Hangisi daha seviyeli?

Oyunyöneticisine bakıyorum, 6 yaşında mikrofondan bağıra bağıra küfür edeni mi ararsın, 10 yaşında admin olup millete söven, kafasına göre ban atan adam mı ararsın, her türlü pislik mevcut yani. Fakat MGA genel olarak oyunyöneticisinden çok daha iyi, bazı serverleri gerçekten kaliteli, seviyeli ve birkaç tanesi de malesef yine böyle çoluk çocukla dolu. Zaten WASP bu konuda kendini kanıtlamış, gayet seviyeli bir ortam sunuyor.

Hocam Servere girerken bi yaş sınırı soruyormu? İp'i tuşlayan herkeş girebilir servere. O Sunucuyla alakalı değildir. Size bir İp vereyim. Benim 5 Aydır takıldığım server. 95.173.173.10 Gel Ortamı gör. Biz Bu serveri MGA ya taşıdık. MGA'ya gidip sorabilirsiniz. 2 Gün Sadece 2 Gün kaldık MGA da. Player sayımız Full çekerken Oyunyöneticisinde MGA'da 20 Adam Ya var ya yok. Oyunyöneticisinde 1 Ay içinde Türkiye Sıralamasına Girdik. Üstüne konuşmaya gerek yok. Türkiye sıralamasında WASP'ın Yeriyle Oyunyöneticisinin yerine iyi bak.!

• Wasp serverlarının hiç birisinde farklı iplerden yönlendirme bulunmamaktadır.Kıyaslama yaparken diğer hosting firmalarının yaptığı oyuncu yönlendirmelerine göre referans alırsanız doluluk ve kalite olarak hangi serverların iyi olduğunu sizde anlarsınız.Bugüne kadar wasp olarak hiç bir serverdan kendi serverımıza yönlendirme olmadı ve olmayacakta...Zaten bizi tercih edenlerin kim olduğu ortada.
  • OyunYöneticisinde Yönlendirme Yok. Bunu kim söylüyorsa yalan. Hertürlü kanıtlarım...

Arkadaşlar OyunYöneticisi nasıldır?

Buyrun. 95.173.173. İle Başlayan Serverler OyunYöneticisinindir. Kesinlikle ve kesinlikle dolu bir serverden başka bir servere yönlendirme yoktur. Olduğunu idda eden kişi bana kanıtlasın Cs bırakıcam.
  • Hocam serverlar hadi dolu tamam ama server rezalet, ortam rezalet. Bence 3-5 kişi için değmez yani.

Fazla uzatmayalım.
  • oyun yöneticisi ne saldırı yapılıyor bu nedenle fake ping kullanılıyor sanırım.ip lerine saldırı yapan kimdir bilinmez.
    arada pingin yüksek oldugu anlarda oluyor ama genelde normal kalitede bir server.ucuz wall dll lerini engellediği için steam alamayan çoluk çocuk biraz buraya rabet gösterdiği için yaş sınırı düşükte diyebiliriz.ama olgun insanda yok değil.
    maç serverina gelince ordada hlguard ı açarsanız çektiğiniz team lerin bazılarının hile oldugunu görürsünüz.

ama dg aşırı buglu :D

mga gelince sunucuları biraz daha boş biraz daha hileli ve biraz daha büyük yaşta oyunculardan oluşur.

mga da 1000 fps die maç sw lerini daha pahalıdan millete kekliyor.

hele csduragı 2500 fps diyor ama arada hiç fark yok.maksat kazık yemek olsun gidin kiralayın :D

siberden propub sw alınmaz dolduramazsın zaten maç serveri alıcaksan çok güzel buglu maç sw leri var hele alıştınmı dgve awm ile heryerden hs :D

ben wasp ta oynuyorum memnunumda.gerçi wasp a girdiğinizde daha kaliteliymiş gibi görünmesinin nedenide plugin falan olmamasıdır.bu nedenle server biraz daha pingsiz.

bence serverlar arasında pekte fark yok.pluginleri kapatırsan biraz daha akıcı oluyo.
    kendim kurdugum dedi serverda çok akıcı oyun oynanıyordu.

• Arkadaşlar size bir tavsiyede bulunayım.Eğer server,domian,host vs. ne alacaksanız kesinlikle mga dan almayın.Ben aldım pişman oldum daha 1 ay oldu 2. ayın kirasını yeni verdim.full mod aldım,130 tl. Bir serverdan yönlendirme veriyordu,(daha 2. aya yeni girdik) yönlendirme veren server el değiştirdi ve fazla kimse kalmadı 10-15 kişi oynuyor genelde. Destek istedim yönlendirmeyi düzgün bir serverdan ver diye,bir küfür etmediği kaldı,msn engelledi vs. Bence Kesinlikle mgadan server vs. kiralama yapmayın [benim tavsiyem]! + Bu hosting yurt dışına kapalı oyuncu gelemez yurt dışından,saldırı alıyorlarmış. geçen biri sw geldi,bir admin mal demiş galiba sw yi 1 dk kilitledi. 1dk boyunca kendisinden başka kimse giremedi sw. sonra msn felan ekledi,konuştuk,dedi bak şimdi ilk ip den başlayacağım tek tek kilitliyeceğim.dediğini yaptı ilk ip den 30 a kadar tek tek kitledi sw leri,yetkilide hiçbirşey yapamadı oyle bakakaldı. Yurt dışına kapalı olduğu içim bu hosting sürekli smile adsl bilmemne sorun oluyor.Birde ilk kez panel kullanacak biri için panel kullanımı zordur haberiniz olsun bizi pek etkilemedi ama,ilk kez panel kullanacak biri zorlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan2133 -- 23 Aralık 2010; 18:10:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.