Bildirim
ARKADAŞLAR OYUNA GİREMİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sorun 10060 sa 3 gundur giremioz bu baslık altındaki konulara bak bi belki sen sorunun cözersin tickett attık sorunu bilioz cözücez benzeri seyler yaziolara ma 3 gun oldu deim san ama sen yılma at bi ticket -
Herkesi mecburen premium üye olmak zorunda bırakıyorlar ve şimdi de bu durumun altından kalkamıyorlar. Yanıt için teşekkür ederim ben bu günkü konulaı incelediğimde kafamda sağlıklı bir cevap oluşmadı.Demek bu durum 3 gündür devam ediyormuş 3 gündür bilgisayarı açamamıştım. Teşekkürler. Ticket'a devam bence -
xtrap bitiyo 10060 başlıyo böyle bi oyun işte -
3 gündür var derken süreklimi var yoksa aradami bende 3 gündür yoktum oyunda ve su an ayni sorundan giremiyorum.haram olsun aldiklari para -
Ya lanet pislikler sp2 yi yükleyin dediler yüklüyoz yine bişe deişmedi..almıyo oyuna hala -
tam anlamiyla kimse bilmiyormu bende windows ME var.ve 10060 hatasi veriyor.OYUN ARTIK HAYAL OLDU PREMIUMDA VARAMA NAFILE.NE YAPSAM ACABA YOKMU BIR BILEN. -
aptal oyun almıyor!!! -
evet en iyisi herkes tanidiklarinada söylesin tickete bogalim bunlari.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X