Şimdi Ara

ARKADAŞLAR OYUNA GİREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Premium üye olmama rağmen oyuna giremiyorum arkadaşlar. Oyuna girebilen var mı yoksa sorun benim cahrda, pc de falan mı?? Yardımcı olursanız sevinirim. Ticket attım KO'ya eğer herkes bu durumda ise Ticket ile şikayete boğalım şu KO'yu işlerini adam gibi yapsınlar. Saygılar.

• sorun 10060 sa 3 gundur giremioz bu baslık altındaki konulara bak bi belki sen sorunun cözersin tickett attık sorunu bilioz cözücez benzeri seyler yaziolara ma 3 gun oldu deim san ama sen yılma at bi ticket
  • Herkesi mecburen premium üye olmak zorunda bırakıyorlar ve şimdi de bu durumun altından kalkamıyorlar. Yanıt için teşekkür ederim ben bu günkü konulaı incelediğimde kafamda sağlıklı bir cevap oluşmadı.Demek bu durum 3 gündür devam ediyormuş 3 gündür bilgisayarı açamamıştım. Teşekkürler. Ticket'a devam bence
  • xtrap bitiyo 10060 başlıyo böyle bi oyun işte
  • 3 gündür var derken süreklimi var yoksa aradami bende 3 gündür yoktum oyunda ve su an ayni sorundan giremiyorum.haram olsun aldiklari para
  • Ya lanet pislikler sp2 yi yükleyin dediler yüklüyoz yine bişe deişmedi..almıyo oyuna hala
  • tam anlamiyla kimse bilmiyormu bende windows ME var.ve 10060 hatasi veriyor.OYUN ARTIK HAYAL OLDU PREMIUMDA VARAMA NAFILE.NE YAPSAM ACABA YOKMU BIR BILEN.
  • aptal oyun almıyor!!!
  • evet en iyisi herkes tanidiklarinada söylesin tickete bogalim bunlari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.