Şimdi Ara

arkadaslar overclock olayını yapan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar p1i w960 m600 w950 p990 gibi cihazlarına OVERCLOCK yapan varmı ? yaptıysanız nasıl yaptınız bi anlatabilirmisiniz böyle bir yöntemin oldugunu söylüyorlar eger nasıl yapıldını bulabilirsek süper olur çünkü 208 mhz hız kesmiyor...

hem işlemci hızını hemde bellek hızını artırırsak bu telefon bizi ekstradan 1-2 sene daha götürür...

• mümkün mü böle bişi
  • neden olmasın:)

overclok bölümünede açtım 6kişi oluyor dedi ama nasıl oldu muamma ppc.ler için anlatım mevcut ama eksiksiz bi anlatım olmalı w960 için yoksa anakartı yakarız...
  • zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama genede bi araştırmak lazım
  • Mümkün görünüyor mantıken. Mesela Sony PSP'de CFW'lerde böyle bir ayar vardı; PSP işlemcisini 333 Mhz'de çalıştırabiliyorduk. Ama Sony Ericsson'lara bunun nasıl yapıldığı konusunda hiçbir şey duymadım bugüne kadar.
    Yapılamama ihtimali de var. Zaten en yüksek hızında çalışıyor da olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama genede bi araştırmak lazım

bilgisayarda smartphone.larda ppc.lerde olan şey se pda.larında da olur illaki nokia.da yaptım diyen yalan söylemiyordur heralde:D

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Mümkün görünüyor mantıken. Mesela Sony PSP'de CFW'lerde böyle bir ayar vardı; PSP işlemcisini 333 Mhz'de çalıştırabiliyorduk. Ama Sony Ericsson'lara bunun nasıl yapıldığı konusunda hiçbir şey duymadım bugüne kadar.
    Yapılamama ihtimali de var. Zaten en yüksek hızında çalışıyor da olabilir..

evet ama yapılırsa mükemmel olur w960ın 400mhz hızda çalışması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 21 Mart 2009; 0:08:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.