Şimdi Ara

arkadaşlar ösym çıkmış sorulardan mı soru soracakmış biri açıklayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sence sorar mı bi düsün kardeş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmış sorulardan sormayacak, aynı havuzdan alacak AYT yi.
    TYT için sıfırdan havuz yaptıklarını ve ellerinde 1200+ soru olduğunu söylediler.
  • culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    düşündük herhalde saçma bulduğum için sordum ama tabi alay edecek yer arıyonuz ya hani aşağılık psikolojisi sezdim sizde neyse
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yani tyt orijinal olacak lys klasik
  • bu nasıl başlık şscidlsfşwxirdşcksğfm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynisi cikcak demiyor kardes o tarzda o zorlukta diyor anladin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir değişiklik yok geçen senelerde nasıl hazırladılar ise bu sene de aynı tarzda hazırlanıyor sınav. Sorular farklı yani.
  • Sorular aynı şıkların yerini değiştireceklermiş sadece

• pujhuasdhuasjd aynen çıkmış sorular çıkacak cevapları ezberle gir sınava
  • abi ne rezilsiniz kusura bakmayın başka tanımlayacak birşey bulamadım bakanın açıklaması net değil kafam karıştı sordum insanlık hali der geçer insan ya nasıl insanlarsanız alay edecek birşey arıyonuz neyse Allah'a havale ediyorum bir daha da umarım size muhtaç olmam ruh hastaları bu arada gerçekten iyi niyetle cevaplayan kişilere teşşekür ediyorum sağolun Allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUİN69556

abi ne rezilsiniz kusura bakmayın başka tanımlayacak birşey bulamadım bakanın açıklaması net değil kafam karıştı sordum insanlık hali der geçer insan ya nasıl insanlarsanız alay edecek birşey arıyonuz neyse Allah'a havale ediyorum bir daha da umarım size muhtaç olmam ruh hastaları bu arada gerçekten iyi niyetle cevaplayan kişilere teşşekür ediyorum sağolun Allah razı olsun
    Boş yapma be sorduğun soruda mantık var mı ? bir de hakaret ediyor milletin alay etmesi normal.
    Sıfırdan ibaresini nerde gördünüz ?

• 2015 in ilk10 sorusu 2016 nin 10-20 2017 nin 20-40 arası soruluyor kesin bilgi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    sınav sistemiyle bu kadar oynandığı bir yılda bunu yapsalar bile şaşırmam mantık aramam gerekmiyor ki
  • Trolun dozunu kaçırmayın gençler artık. Dedikleriniz komik değil ve arkadaşla dalga geçiyorsunuz. Her açılan başlığa yazılan boş boş cevaplardan gına geldi.

hocam kaynak atabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUİN69556

sınav sistemiyle bu kadar oynandığı bir yılda bunu yapsalar bile şaşırmam mantık aramam gerekmiyor ki
    Sınav sisemi değişse soruları mı vericekler saçma düşünce .
  • ya hocam denilmek istenen şu, aytdeki sorular geçen senelerden çok farklı olmayacak.

Bir de bu açıklamalara çok fazla takılmayın sınava yaklaştıkça ösymdeki herkes başka bir keseden sallıyor

• Töbe estagfurullah bide böyleleri benden fazla net yapıyo

Şaka şaka hocam ama biraz komik soru olmuş adam aytnin lysden farkli olmadigini yani degismedigini soylemis ama tyt degisti demis bu kadar :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.