Şimdi Ara

Arkadaşlar orc tyrant mı shilen knight mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• abi sen nasıl ikinsini karşılaştırabiliosun biri heavy armor dieri light giyiyo biri defans adami digerinin p.defi dusuk ama eğer bole deilde hangisini seçiyim die sorarsan shillen kinght derim ...Saygılar
  • ya zaten seçmek için sormuştum soru biraz garip oldu :D
  • tyrant cok iyi chardir hele birde eline dagger aldimi karşısındaki adam bittmistir (tabe kacmassa) a.speedi cok yuksek (benim arkadasın stariste tyrantı vardi full bufflu 1012 a.speedi oluyordu) shillen knight ise defansif bir savascıdır ama oynaması zevkli olan bir chardir :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

ya zaten seçmek için sormuştum soru biraz garip oldu :D

ozman shillem kingt
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

tyrant cok iyi chardir hele birde eline dagger aldimi karşısındaki adam bittmistir (tabe kacmassa) a.speedi cok yuksek (benim arkadasın stariste tyrantı vardi full bufflu 1012 a.speedi oluyordu) shillen knight ise defansif bir savascıdır ama oynaması zevkli olan bir chardir :D

aynen katılıyorum :D
  • orc classları retail( orijinal) sunucular hariç bütün korsan serverlarda biraz buglı olabiliyor. halbuki destro ve tyrant melee clasın hasıdır orijinalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla aga bence shilen derim cunku ndn

bana kalirsa tyrant pwp özürşü eline istediğini wer(tmm atk. speed war,hp war,defans war)yinede o kadar ii bi char deil bnceama tabi bu bnm gorusum
  • benim lvl 73 sk var şimdiye kadar yaptigim pvp lerden hiç birini kazanamadim sorun bendemi yoksa serverdemi anlamadim
    sps geliyor 1.5k vurarak 3 vurusta
    th geliyor 500 vurrarak 6 vurusta
    wl geliyor 1500 calarak aninda deviriyor
    benimse bu karakterlere vuruşlarim 200 civarinda oluyor uzerimdeki set majestic heavy ve b grade black ore jewelry var(neclace c earningin biri majestic) silah olarakta deadman glory +healt kullaniyom dark legion alacamda ona healt ekleyemiyorum malum red11 istiyorda

• Sorun sende deil emin ol sub yap AW o zaman farkı göreceksin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.