abi sen nasıl ikinsini karşılaştırabiliosun biri heavy armor dieri light giyiyo biri defans adami digerinin p.defi dusuk ama eğer bole deilde hangisini seçiyim die sorarsan shillen kinght derim ...Saygılar
ya zaten seçmek için sormuştum soru biraz garip oldu :D
tyrant cok iyi chardir hele birde eline dagger aldimi karşısındaki adam bittmistir (tabe kacmassa) a.speedi cok yuksek (benim arkadasın stariste tyrantı vardi full bufflu 1012 a.speedi oluyordu) shillen knight ise defansif bir savascıdır ama oynaması zevkli olan bir chardir :D
quote:
Orjinalden alıntı: cxan
ya zaten seçmek için sormuştum soru biraz garip oldu :D
ozman shillem kingt
quote:
Orjinalden alıntı: LuD4cRis
tyrant cok iyi chardir hele birde eline dagger aldimi karşısındaki adam bittmistir (tabe kacmassa) a.speedi cok yuksek (benim arkadasın stariste tyrantı vardi full bufflu 1012 a.speedi oluyordu) shillen knight ise defansif bir savascıdır ama oynaması zevkli olan bir chardir :D
aynen katılıyorum :D
orc classları retail( orijinal) sunucular hariç bütün korsan serverlarda biraz buglı olabiliyor. halbuki destro ve tyrant melee clasın hasıdır orijinalde
bana kalirsa tyrant pwp özürşü eline istediğini wer(tmm atk. speed war,hp war,defans war)yinede o kadar ii bi char deil bnceama tabi bu bnm gorusum
benim lvl 73 sk var şimdiye kadar yaptigim pvp lerden hiç birini kazanamadim sorun bendemi yoksa serverdemi anlamadim sps geliyor 1.5k vurarak 3 vurusta th geliyor 500 vurrarak 6 vurusta wl geliyor 1500 calarak aninda deviriyor benimse bu karakterlere vuruşlarim 200 civarinda oluyor uzerimdeki set majestic heavy ve b grade black ore jewelry var(neclace c earningin biri majestic) silah olarakta deadman glory +healt kullaniyom dark legion alacamda ona healt ekleyemiyorum malum red11 istiyorda
Sorun sende deil emin ol sub yap AW o zaman farkı göreceksin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme