arkadaşlar doğulu değilim fakat annem babam kürt sayılır yani çok önceden içanadolu ya göçetmişler sanırım konuştuğumuz dil bile farklı yani
neyse sadede gelirsek benim 2 tane dayım vardır isimleri osman ve ahmet osman dayımın 2 oğlundan biri tümgeneral kendisi çok iyi kalpli sevecen biri diğer ahmet dayımın oğlu ve daha bir kaç akrabam tam bir pkk yanlısı facede bir kaç akrabam şehitler ölmez gibi yazılar yazmış bu pkk yanlısı olan dayımınoğlu ise direk altına yazmış kürtler zulum felan saçmalamış adi herif
kısacası ben bunları nasıl etkileyebilirim aynı zırvalığı tutturup duruyolar kürtler ezilmiş felan
çünkü bu gerizekalılar birgün pkk destekçileri olduğu anlaşılırsa tümgeneral olan dayıoğlumuda olumsuz etkileyebilir facebook da yazmak için bir kaç söz söylermisiniz şunu kızdırıp tartışmaya girmek istiyorum
Özet: bir kaç akrabam pkk yanlısı kendilerini kızdırıp tartışmaya sokcam ve g*t etmek istiyorum
up
-Vergi vermezsin, yardım alırsın. -Fatura ödemezsin, bizden keserler. -Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. -Hastayım dersin doktoru şehit edersin. -Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin.asfaltı kazar mayınla patlatırsın. -Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. -Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. -Fakirim dersin aşiret düğünün de görgüsüzlüğün dibine vurursun. -Sıkıntın varsa gel uzlaşalım kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. -Biz bu toprakları kanla aldık kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin! arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! -Bıktık artık kardeş ayaklarından. allah düşmanın bile şereflisini versin..
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
-Vergi vermezsin, yardım alırsın. -Fatura ödemezsin, bizden keserler. -Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. -Hastayım dersin doktoru şehit edersin. -Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin.asfaltı kazar mayınla patlatırsın. -Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. -Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. -Fakirim dersin aşiret düğünün de görgüsüzlüğün dibine vurursun. -Sıkıntın varsa gel uzlaşalım kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. -Biz bu toprakları kanla aldık kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin! arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! -Bıktık artık kardeş ayaklarından. allah düşmanın bile şereflisini versin..