Şimdi Ara

ARKADAŞLAR OBP 60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok utanarak söylüyorumki lise obp 60 gelicek ama kesinlikle elimde olmayan sebeblerden dolayı babamın kalp krizi gecirmesi benim psikolojim vs okadar moralimi bozyorki her derse oturdugumda düşünüyorum hevesimi kaçırıyo bazen imkansız deyip bırakıyorum ama herşyden çok istiyorum itüyü bana imkansız olmadıgını söyleyin ilk 1k 5k imkansızmı çok çalısırım herseyi bırakıp çalısırım ama su obp çok üzüyo :(

• benim obp 63. geçen sene ygs'de 33k yaptım, lys'yi boşladığımdan lys'de 36k oldum obp dahil. bu sene mezuna kaldım 5k yaptım ygs'de. hedefim 1.5k lys'de.
  • 5k zor ama iyi bir şeyler yapabilirsin.Lys çok geiş bir alan ygs gibi değil.Yani sağlam çalışmayla obp den gelen eksikliği kapatabilirsin
  • Dostum altıüstü 4 mat neti fazla yapcaksın zor değil
  • Ilk 5 kda obp cok daha az etkiliyor sıkma canini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam obp minimum 30 maç 60 olmuyormuydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • min 50 max 100
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 ayt 75 olurmu
    geçen yıl açıldı
    OBP 70-75 olanlar ölsün mü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

min 50 max 100

Hocam Nasıl hesaplayabiliriz bu obpyi ve bu puan direk ygs/lys sonucuna yansıyor değilmi

• Hocam eğer yanlış bilmiyorsam , en düşük 30 puan en fazla 60 puan geliyordu OBP den, 50 OBSİ olana 30 , 100 obp si olana 60, ŞÖYLE DÜZENLERSEK ; 50 ye 30 geliyorsa 75 e 45 gelir. Böyle böyle kafadan ayarla dostum ezberimde yok tüm sayılar
  • Okul ortalamanı eğer bir önceki yıl yerleşmediysen 0.6 ile yerleştiysen 0.3 ile çarptığında gelen puan doğrudan doğruya yerleştirme puanına eklenir. Ygs sonrası değil lys sonrası bu ekleme işlemi olur. Yerleştirme sıralaman bu eklenmiş yerleştirme puanına göre yapılır. Tercihlerini de bu sıralamaya göre yaparsın. Ygs sonrası yapılmamasının iki sebebi vardır. Birincisi okuyanlar için 2. Dönem sınavları tamamlanmamıştır 2. Sebebi ise tercihler lys sonrası yapılır.

• itüisteyenkız İ kullanıcısına yanıt
    Obp 60 diyerek okul ortalamanı kast ettiğini düşünüyorum. Ygs sonucun kaç lys denemelerinden ne geliyor söylersen daha reel yorum yapabiliriz. Verdiğin bilgilere göre yorumum babanın hastalığına üzüldüğümüz ve sağlığının umarım ii olması ve istediğine göre yaparsın temennimiz olabilir sadece. Elde veri olmayınca yorum da iyi dilek oluyor doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kordon68

Okul ortalamanı eğer bir önceki yıl yerleşmediysen 0.6 ile yerleştiysen 0.3 ile çarptığında gelen puan doğrudan doğruya yerleştirme puanına eklenir. Ygs sonrası değil lys sonrası bu ekleme işlemi olur. Yerleştirme sıralaman bu eklenmiş yerleştirme puanına göre yapılır. Tercihlerini de bu sıralamaya göre yaparsın. Ygs sonrası yapılmamasının iki sebebi vardır. Birincisi okuyanlar için 2. Dönem sınavları tamamlanmamıştır 2. Sebebi ise tercihler lys sonrası yapılır.

Hocam hani lysnin 60 I ygsnin 30u alınıyor ya he işte burdan çıkan en son ham puanın üstüne direk ekleniyor değilmi ve 11.sınıfım bu işlerde bilginiz varsa soru sorabilirmiyim

• Öncelikle zaten soru sormuşsun. Ygs 40 lys 60 olarak lys puanına etki eder diyor osym. 11 olduğuna göre daha çok bu konuları okuyacak ve kişilere soracaksın bence kişilerden önce Google a sor inan o çoğu kişiden daha ii cevap verecektir sana. Bir de burayı okuyabilirsin çoğu sorunun yanıtı burada yazılıdır eminimhttp://www.parlakbirgelecek.com/tr/faydali-bilgiler/universiteye-hazirlanirken/ygs-mi-onemli-lys-mi

• upp son durum nedir
  • nick sütyen kız diye okudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.