Şimdi Ara

arkadaşlar n70 mi n73 mü sizce??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bnde 2 sne once k750 i yi cok begnıodum ama sımdı bakıorumda cocuk telı gıbı :) tel dedıgn bıraz ne bılm seklı bellı olur sony e nın tellerı hepsı bı dıkdortgen k750i w810 i k790 bıraaz farklı :D bıd ekızaklılar cogu aynı bnde sony erıcson kullanıorum ama bıktım d900i yide ıstemıorum cnku oda cok yaws bunn ıcın n70 herlde k550 i de dıktortgen ama onun tus tasarımı guzl
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir91

bnde 2 sne once k750 i yi cok begnıodum ama sımdı bakıorumda cocuk telı gıbı :) tel dedıgn bıraz ne bılm seklı bellı olur sony e nın tellerı hepsı bı dıkdortgen k750i w810 i k790 bıraaz farklı :D bıd ekızaklılar cogu aynı bnde sony erıcson kullanıorum ama bıktım d900i yide ıstemıorum cnku oda cok yaws bunn ıcın n70 herlde k550 i de dıktortgen ama onun tus tasarımı guzl

Daha ne almak istediğinin farkında bile degilsin kardes ama sana tavsiyem bende 7 ay n70 kullandım telefona 2 kere virüs girdi 15 ytl e temizlettim baska da bir sorunu cıkmadı 2 sene bunu kullanmaya dayanırım diyosan(ki en fazla 5 ay sonra bırakırsın) git al ama parana yazık cok sıkıcı bir telefon kamerası da vasat!! Ama karar senın...
  • sn ne tavsıye edıosun v3 alrm belkı bı suru telofn war snce ne alıım foto cekımı fln guzl olsun bıde sık olsun saglam olsun yada guzel olmasda olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

@emir biraz daha düzgün yazarsan birşeyler anlayacağım ama, sanırım n70'in fotoğrafta w810i'den iyi olduğunu düşünüyorsun, tam tersi fotoğrafta w810i n70'i ezer ve k790i'nin joystiği kolay kolay bozulmaz ilk senden duyuyorum.D900i'nin kızağı kopmaz kolay kolay en iyi kızak mekanizmasını samsung firması yapıyor ve fotoğrafta gene d900i n70'den üstün.k550i ile n70 arasından k550i'yi seç

Sen karışma olm adamdan daha mı iyi bilcen?

Nie la bi sakıncası mı var

• quote:

Orjinalden alıntı: emir91

sn ne tavsıye edıosun v3 alrm belkı bı suru telofn war snce ne alıım foto cekımı fln guzl olsun bıde sık olsun saglam olsun yada guzel olmasda olur :)

Bana sorarsan git k810i al 550 ytl aman sen nokia cıya benziosun senın ıcın n73 ME ii tercih!!
  • okadr param yok :D n70 dusnuorum adyda k550 i joyıstrıc olmadıı icin
  • Karizma diyosan 6300 ama hem karizma hem kalite diyosan n70 al yani dediğim n serisi al pişman olmazsın inadına N70 bir daha sony ericsson kullanmayacağım joystick elimizde kalıyor:)
  • ya arkadaşlar banada yardım edin n70 le n73 arasında kaldım kamera hariç pek farklarını göremedim sizce hangisi çünkü bu telefonu 10 sene filan kullanacam hem hangisi iyi?hemde hangisi daha faza dayanır
  • N73
  • Konu açılalı 8 ay geçmiş konuyu açan şimdi yeni telefonuyla bi güzel takılıyodur. Ama öneriler hız kesmeden geliyor.
  • konu açan kişi ne aldı acaba
  • Tabiki N73 Her yönden üstün
  • DÜŞÜNMEDEN N73
  • N73 ME edition
  • kimi sitelerde bunları karşılaştırabilir ve n73'ün bariz üstünlüğünü görebilirsin :)

Benimde D820'm vardı.. Kendisini dün gece kaybettik.. Üzgünmüyüm değilim.. Çünkü n73 alıcam bi tane :)
  • N73

ßen n73 kullanıcısıyım kamerasıyla herşeyiyle çok güzL Telefonn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.