Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MERHABA 45BİNTLYE KADAR HANGİ ARACI ALAYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalıştık,çabaladık artık araba ihtiyacımız olduğuna kanaat ettik ve nasipse ailemize bir araç almak niyetindeyim.Malumunuz para zor kazanılıyor bu devirde o yüzden 45bin tlye kadar bir araç bakmaktayız.

Sizden yardım istiyorum bu anlamda, teşekkürler...

Araç özellikleri ne olmalı ?

-Küçük ama atik
    -sunrooflu,sportif
    -dizel olmalı
    -otomatik vitesli olmalı
    -kesinlikle 2014 yeni bir otomobil olmalı
    -her türlü araç olabilir.

Beğendiğim arabalar;seat leon,vw polo,vw golf,citroen c4 opel corsa gibi araçlar...

• En boş benzinli linea'nin bile 40 bine dayandığı şu zamanda 2014 model dizel sportif sunrooflu otomatik vites bir aracı 45 bine bulacağınızı sanmıyorum.
  • İstekler fena
  • Cruze,Cıvıc,Focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

Merhaba değerli forum kullanıcıları,

Çalıştık,çabaladık artık araba ihtiyacımız olduğuna kanaat ettik ve nasipse ailemize bir araç almak niyetindeyim.Malumunuz para zor kazanılıyor bu devirde o yüzden 45bin tlye kadar bir araç bakmaktayız.

Sizden yardım istiyorum bu anlamda, teşekkürler...

Araç özellikleri ne olmalı ?

-Küçük ama atik
    -sunrooflu,sportif
    -dizel olmalı
    -otomatik vitesli olmalı
    -kesinlikle 2014 yeni bir otomobil olmalı
    -her türlü araç olabilir.

Beğendiğim arabalar;seat leon,vw polo,vw golf,citroen c4 opel corsa gibi araçlar...

size tavsiyem ilk önce markaların resmi sitesinden donanım ve fiyatlarına bakın bütçenizi yeniden gözden geçirin. Listenizi tazeleyin. Arkadaşlar daha verimli şekilde yardımcı olacaktır. Belirttiğiniz rakama istediğiniz özelliklerde bir otomobil çok zor.

• Ben de benzer özellikte Araçlar bakıyorum daha doğrusu bakıyordum. Bu özellikler için 55-60 tan aşağısı zor gibi gözüküyor.
  • Hacı hocanın fiyatlardan haberi yok galiba.

Gidip Fiat marka araçların fiyat listesine bakın hocam.Bulursanız bu özelliklerde bu fiyata araç bize söyleyin bizde alalım.
  • Seat ibiza inceleyin hocam.
  • hocam 45 bine bunlar zor gibi bazı özelliklerden vazgeçmeniz lazım
  • Seata bakmani tavaiye ederim
  • Seat ibiza style modeli olabilir 46900 fiyatı var ama bazı özellikleri paket olarak eklemeniz gerekli , adamlar otomatik vites araca hill holder bile pakate koymuşlar, ayrcıa bu fiayata sunroof ve dizel özelliği yok. İstediğiniz özelliklerde 2014 bulazmazsınız en az 50 bin 60 bin tl gözden çıkarmanız lazım
  • arkadşalar cevaplar için çok teşekkür ederim ama fiyatlara baktım çok artmış yahu
  • Bu fiyatlara direk alacağınız da değil alma ihtimaliniz olan 3 tane araç var:

1.2 TDI Polo Trendline
    1.3 CDTI Corsa Essentia
    1.3 Multijet Punto Pop

Üçü de bomboş, üçü de 75 bg, üçü de jant kapaklı ve liste fiyatı 47 bin TL üzerinde olan dizel araçlar. Sıkı pazarlıkla belki istediğiniz fiyata çekebilirsiniz.
    Not: 3'ü de manuel. Otomatik sadece Polo'da var. O da 1.6 TDI Comfort ile sunuluyor. 54 bin TL.

Ayrıca bırakın Leon almayı dizel manuel Ibiza bile alamıyorsunuz.

İlla 2014 olacaksa tek şansınız Chevrolet. Bunun haricinde 2. el bakmak veya bütçenizi 10 bin TL daha arttırmak durumundasınız.
  • O fiyata o özelliklerde bir araç bulursanız lütfen bana da söyleyin, jazzı değiştirivereyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.