TOPLAM :861 $ KDV :154,98 $ TOPLAM FİYAT - PEŞİN :1015,98 $ Nakit / Havale :1.370,56 YTL
Şuan için alabileceğin sistem bu ama benden sana tavsiye 22 temmuzu bekle fiyatlarda düşüş olacak o zaman daha karlı çıkarsın ben öyle yapcam ama illa da alcam diyosan bu sistemi alabilirsin
22 tmmzda fiyatların düşeceğinden eminmisin eğer öyle birşey varsa bende o zmn alırım ,,, hatta şu an düşündüğüm fiyatın aynısına daha iyilerini alırım ,,, bak bu hoşuma gitti
ewet ama illa hemen alcam dersen al o zmn dallasa katılıyorum
işlemciyi yüksek tuttum ama total yüksek geldiyse düşürebilirsin (e4400 gibi) anakartı yeni chipset almak ilersi için yeni işlemcileri destekleyeceğinden daha avantajlı (p35) ekran kartında bence markadan çok fiyata bak (en ucuz 8800gts hangisiyse) ramlerde 2x1gb 800mhz olarak yine en ucuzu ara. psu olarak fiyat/performas bakmak gerek.
şu durumda işlemciyi e4400 alırsan hedefi tam tutturabilirsin.
bekle derim bende.bu ara gene sallanıyor piyasa gerçi nezaman sallanmıyor ki
Cünki bu bekleme geyiginin sonu yok 22 temmuz zaten C2D nin sonunun baslangici... intel artik Penryn e gecis yapicak... O yüzden en kötü C2D yi yani E4300 ü al ucuzda bir anakart kullan gitsin... Eger bekleyip 150 dolara E6700 alirsan bence ömrü bitmis bir islemci almis olursun... yeni teknolojiye uzak kalirsin... İyi düsün derim...
Arkadasim para elime temmuzda gececek senin dedigin gibi oyle vasat bi sistemde almayı düsünmüyorum.Penryn in ne zaman cıkacagi tam olarak belli mi?Birde fiyatlari nerden baslar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme