Şimdi Ara

!!!!!!!!!arkadaşlar lütfen yardım edin sorun üstüne sorun ıdeos x5 ss'li !!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar birşey sorucam şimdi ics 4.0 yükleyince iki tane kamera geldi bir huawei nin kamerası diğeri 4.0 yükleyince gelen kamera şimdi sonradan gelen kamera daha kaliteli diyorlardı ama hiçte öyle değil huawei nin kendisinde olan kamera ile çektiğim fotoğraflar daha kaliteli, ancak öteki yeni gelen kamera çektiklerim kötü artık kamera ayarlarını mı yanlış yaptım bilmiyorum,çünkü ingilizce,huaweinin kamera ayarında resim boyutu 1,3m (1280x720) yazıyor ancak daha kaliteli çekiyor ötekinde 5.0 lı birşey yazıyor ama kalitesiz çekiyor anlamadım (istenirse resim koyabilirim)

öteki sorunlardan birtanesi telefonu açıp kapatınca micro sd belleği görmüyor çıkarıp tekrar takında görüyor

yine başka sorunlardan biri gene telefonu açıp kapatınca yada bataryayı çıkarıncada olabilir. bu bazen oluyor rehberimden kişi listesi siliniyor

bu seferki sorunda sadece bataryayı çıkarınca saat ve tarih birbirine karışıyor tarih 1980 geliyor saatte 5 falan gösteriyor işte

en sonda şöyle bir olay var telefonda 2.3.5 yüklüydü ben sonra bunu 4.0.4 yükselttim ama şöyle bir sorun oldu 2.3.5 ten 4.0.4 yükseltirken birkaçkere cwm menüsünde yanlışlıklar yaptım ve menüden çıkıp yeniden girmem gerekti artık bu yanlışlıkları yapınca telefonun açılması daha uzun sürmeye başladı öyle bir noktaya geldi ki artık telefon açılmıyordu sonra ben cwm menüsüne girip yedeği geri yükleme yapınca düzeldi sonra tam 4.0.4 yüklerken yine bir hata yaptım ve 2. denememde doğru düzgün yapabildim ama buda muhtemelen telefonun açılmasını uzatmıştır bununla ilgili birşey yapılabilirmi cwm menüsünde filan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RietveldX -- 23 Şubat 2013; 15:42:55 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: RietveldX

up

Hocam hangi romu kurdunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

up

Karma Touchwiz Rom 1.10.17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RietveldX -- 23 Şubat 2013; 19:37:49 >
  • 5 mpx kamera ile 1.3 çekersen kalitesi yüksek olur tabiki
    ( resmi 5 çekip 1.3e sıkıştırdığı için zaten kamera 5 mpx ise direk 1.3 olarak çekemez çünkü kamera pixelleren oluşuyor. bu olay yazılımsal 5mpx i otomatik olarak 1.3 edüşürüyor haliyle kalite artıyor çünkü resim fazla büyümüyor ayrıntı gözükmüyor )
    Sd sorunu içinde şunu söyleyebilirim bende 16 gb class 4 kart vardı. bu sorunu sık sık yaşardım . 16 gb class 10 aldım şimdi sorun yok

kişi listesi sorununu hiç duymadım ama senkronizasyon kapat açıksa belki ondandır çünkü kişi lsitesi google hesabına kayıt ediliyor belki bug vardır ben hep kapatırım

cwm sorunları içinse macera arama bence
    telefona bir partition kur sonra sıfır bi rom kur ondan sonra romu kafana göre güzel temiz bi ayarla yedeğini al keyfine bak uğraşma romla felan
    önerimse eğer +2000 mah baarya varsa ics kur jb felan uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan741 -- 23 Şubat 2013; 20:17:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

up

Karma Touchwiz Rom 1.10.17

Farklı romları deneyebilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan741

5 mpx kamera ile 1.3 çekersen kalitesi yüksek olur tabiki
    ( resmi 5 çekip 1.3e sıkıştırdığı için zaten kamera 5 mpx ise direk 1.3 olarak çekemez çünkü kamera pixelleren oluşuyor. bu olay yazılımsal 5mpx i otomatik olarak 1.3 edüşürüyor haliyle kalite artıyor çünkü resim fazla büyümüyor ayrıntı gözükmüyor )
    Sd sorunu içinde şunu söyleyebilirim bende 16 gb class 4 kart vardı. bu sorunu sık sık yaşardım . 16 gb class 10 aldım şimdi sorun yok

kişi listesi sorununu hiç duymadım ama senkronizasyon kapat açıksa belki ondandır çünkü kişi lsitesi google hesabına kayıt ediliyor belki bug vardır ben hep kapatırım

cwm sorunları içinse macera arama bence
    telefona bir partition kur sonra sıfır bi rom kur ondan sonra romu kafana göre güzel temiz bi ayarla yedeğini al keyfine bak uğraşma romla felan
    önerimse eğer +2000 mah baarya varsa ics kur jb felan uğraşma

tamm kardeş çok sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.