Şimdi Ara

Arkadaslar lutfen yardim edin:((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selam.

    Arkadaslar ben uydu dunyasında yeniyim dolayısıyla bircok soru var aklıma takılan. Bana net ve doyurucu bilgiler verip sorularımı cevaplamaya calisirsaniz cok sevinirim. Simdiden sizlere cok tesekkur ederim.

    Evimde kablo tv var.Bunu iptal edip uyduya gececegim. Istedigim sey olabildigince cok kanal (sifreliler dahil) alabilmesi ve sorunsuz bir sistem olması. Simdi sorularıma geciyorum.

    1- Turksat icin saniyorum 90cm canak yeterli.hotbird icin 90 mı 120 mi olmalı? 90 yeterse iyi olur masrafı kısarız en azından:)

    2- DVB-S kartlarda en populer ve fazla yazılım destegi olan kart suphesiz SS2. peki uydu alıcılarında aynı sekilde en fazla yazılım destegine sahip, en cok kullanıcıya sahip marka ve model hangisidir?

    3- Uydu alıcım İleride lig tv abonesi olup dt kartını sorunsuz kullanabilecegim, mutlaka CI modüle sahip (en azından gelisime acik olmasi icin), USB ile yada baska turlu bir sekilde alıcı ile pc arasında goruntu ve bilgi alısverisi yapmaya musait olmalı (pcye goruntu kaydetmek veya pc deki bir divx filmi uydu alıcı vasitasi ile tvden izlemek yani alıcı-pc-pc-alıcı...)

    Sizce bu isteklerim ısıgında en iyisi hangisi ve neden?

    REDLİNE 14500 XX TURBO
    REDLINE 18500 DVR
    next 2000X CISplus
    Goldmaster 80800 CI
    GOLDMASTER SAT 9400V CI
    NEXT 2005 DCI SKY

    5- Ozellikle su ikisi arasında kararsızım. (next 2000X CISplus - NEXT 2005 DCI SKY) Bana lutfen detaylı olarak ikisi arasındaki farkları anlatırmısınız? Benim bildiklerim 2005 in fullx tvleri cozdugu (ki bunu isterim kesinlikle;),usb girişi ile bilgisayara kayıt yapabildigi (bunuda;)..peki fullxleri birsekilde 2000 de izlememiz mumkun degilmi? ayrıca onda USB yok mu? o halde fiyatı biraz daha pahalı olsada kısaca 2005, 2000in tum yaptıklarını yapabiliyor artı benim dediklerimide yapabiliyor mu demek? o zaman 2005i mi alayım? peki en ucuz nerde-ne kadar? (soru cok karısık oldu bew!)

    5- Evim sanıyorum kuzey cephede. Balkondan cıkıp karsıya saga sola baktıgımda binalardaki tum canaklar bana dogru donuk ve evimin pozisyonu itibariyle arka tarafı hic goremiyorum. Simdi nasıl olacak bu is. Canakları balkona taktırırsam iyi sinyal alamayacakmıyım?

    6- Sadece Oturma odama uydu alıcıyı baglatıp, diger odalara ayrıca kablo cektirmeyip, kablosuz transmitter denilen aletlerden alsam ve hem goruntuyu hem kumandayı yansıtsam daha iyi bir fikir olur mu? ayrıca bilgisayarıma SS2 alıp uydulardan onada hat cekip aynı anda hem noral alıcıdan hem SS2 den farklı kanalları izleyebilir miyim? bunun icin LNB yi ciftli mi alcez??

    Simdilik bu kadar cok tesekkur ederim daha yazcam herhalde kafa karıstı iice:)...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.