Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 25000-30000 tl kadar bütçem var hangi aracı önerirsiniz tasarım ve konfor benim için çok önemli hangi aracı önerirsiniz en eski 2003 model olmalı hangi aracı önerirsiniz iyi marka istiyorum volkswagen audi gibi markalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenjoker -- 23 Kasım 2013; 19:57:01 >

• Bulabilirsen Bmw e46 , E39 al derim ,

Tabii alacağın Bmw , Mercedes , Audi ölü olacak biraz da masraf yaparsın dikkat etmelisin veya hedef değiştirmelisin e46'yı 10 gün önce sattım 10 gün önce açsaydın anlaşırdık seni
    nle

Vw grubundan kesinlikle Vw Bora öneririm 2004 - 2005 Modelleri bulabilirsin keyifli ve yakışıklı araçtır sahibini üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 23 Kasım 2013; 19:41:18 >
  • kardeş e46 kaça sattın hangi modeliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenjoker

kardeş e46 kaça sattın hangi modeliydi

3.16i 2002 Model idi Mavi Renk 28'e gitti
  • kardeş 316i kasaya göre motor küçük diyorlar doğrumu
  • quote:

kardeş 316i kasaya göre motor küçük diyorlar doğrumu

Biraz öyle ama abarttıkları kadar değil bana göre yeterliydi sık vites değişimine ihtiyaç duyarsın o kadar yakıtıda makul çok yakmaz.
  • saol kardeş peki passat jetta bulamazmıyım makyajlı kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fenomenjoker F kullanıcısına yanıt
    en son kasası değil orta kasaları demek istyorum
  • quote:

saol kardeş peki passat jetta bulamazmıyım makyajlı kasa

2003 model çift kırmızılı 1.9 tdi passat bulabilirsin ama temizi 33-35 civarlarında oluyor...konfor sizin için çok önemliyse en doğru tercih bu olur
  • quote:

saol kardeş peki passat jetta bulamazmıyım makyajlı kasa

Makyajlı kasa Passat bulunur tabii hatta Passat'ın en keyifli kasası diyebilirim tadı başkadır , km takıntın yoksa alabilirsin genelde km çok olur iyi detaylı bir araştırma sonucunda al derim.

Jetta'yı 4 ay önce bir tanıdığa aldık 30 bin tl'den 29 bin tl'ye indirdik. 3 parça boya değişen v.s yok , Km 128.000. Sende bulabilirsin dediğim gibi iyi araştırıp almalıs
    ın.
  • Tacox kullanıcısına yanıt
    saol kardeş başka marka model önerirmisin konfor şyş olsun yete çok abartı değil bütçem zaten çok değil
  • kardeş km ve boya takıntım yok sadece pert kaydı olmasın yeter başka önerin varmı kardeş senice yorduk k. bakma
  • quote:

saol kardeş başka marka model önerirmisin konfor şyş olsun yete çok abartı değil bütçem zaten çok değil

valla kardş benim aklıma başka mantıklı model gelmiyor , dediğim passat seni fazlasıyla tatmin eder..çok canlı piyasası vardır meraklısı çoktur istediğin zaman satabilirsin...ama gidipte e39 bmw falan alırsan lpg li hantal,sorun çıkartır başına parçası çok pahalı satmaya kalksan malınla rezil olursun...bunlara şahit oldum ben, o yüzden aklıma o fiyata o sınıfta başka mantıklı araç gelmiyor..

bence sende bir model belirle o model üzerine araştırma yap temizini buldunmu al, yoksa çok kafan karışır kolay gelsin...

• Tacox kullanıcısına yanıt
    kardeş çok saol valla tşk ederim bnm aklımda 520i vardı saol valla benm alacağım aracın 2. el piyasası iyi olmalı ve parçası ucuz olmalı :)
  • quote:

kardeş km ve boya takıntım yok sadece pert kaydı olmasın yeter başka önerin varmı kardeş senice yorduk k. bakma

Mercedes'in bu kasa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-200-98-model-sunrooflu-ender-temizlikte-orjinal-144614186/detay

Honda Civic ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-asil-otomotiv-den-2006-honda-civic-ls-1-6-94-000-km-de-144976938/detay

Daha çok seçenek var seçmek size kalmış , madem km takıntınız yok Mercedes'i değerlendirmeniz tavsiyemdir veya Bmw e39.

• saol kardeş mercedesin bu fiyata bu kasa 2. eli çokmu yoksa şansa bir kaç tane mi var böyle :)
  • kardeş senin dediğin passatın fotosunu atarmısın lütfen
  • quote:

saol kardeş mercedesin bu fiyata bu kasa 2. eli çokmu yoksa şansa bir kaç tane mi var böyle :)

http://www.sahibinden.com/mercedes-benz-e?a5_min=1996&a5_max=4565&price_max=30000

407 tane ilan cıkıyor bulmanız daha kolay , emin olun konforu mükemmel.
  • saol kardeş audi a3 kaça alabilirim 2005 model felan sahibendenden baktım 28000 tl yazıyor sence doğrumu 5 kapılı
  • benim 2006 jetta 1.9 TDI yı satim sana. Konfor donanım güvenlik aradığın her şey var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.