Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Yardım(Bakmadan Geçmeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Hatalar Var Ve Benim En Nefret Ettiğim Hata İse Şu;

(NFS MW 2 A Criterion Game İçin)
    C:\Program Files (x86)/EA Games\Need For Speed Most Wanted\HAWAII\TRK_UNIT187.BNDL(Ve Dahasıda Var.)
    An error occurred while trying to copy a file:
    The source file is corrupted
    Click retry to try again, Ignore to skip this file(ot recommended), or Abort to cancel installition.
    |DURDUR| |YENİDEN DENE| |YOKSAY|
    Hatanın Kısaca Türkçesi:Bir Dosyayı Kopyalamak İçin Çalışırken Bir Hata Oluştu:Kaynak Dosya Bozuk.

Arkadaşlar Bu Hatayı Neredeyse Her Oyunda Yapıyor Ve Ardıardına Bitmek Bilmiyor.Hepsini Yoksay Yapınca Oyunda Eksiklikler Meydana Geliyor.Oyunları Başka Bilgisayara Kurmayı Denedim Yine Aynı Şey Oldu.Oyunu İndirdiğim Siteden Kaynaklandığını Sanıyordum Ancak Diğer Üyeler Hiç Böyle Bir Sıkıntı Yaşamamışlar.Ancak Sorunun Benim Bilgisayarımdan Kaynaklandığını Sanmıyorum Çünkü Bilgisayarımın Herşeyi Yerli Yerinde.İşte;

Ram:16GB(Genelde Ram'den Kaynalacağını Söylüyorlarda)
    İşlemci:AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20GHz
    Sistem Türü:64 bit İşletim Sistemi-Windows 7 Ultimate
    Ekran Kartı:Sapphire 1GB HD6850 Ekran Kartı
    Derecelendirmem:5,9

Arkadaşlar Önemli Bir İkinci Sorunum İse Bilgisayar Birdenbire Mavi Oluyor Ve Yazılar Çıkıyor Sonra On'ar On'ar Sayılar Artıyor Ve 100 Olunca Bilgisayar Reset Atıyor.
    Üçüncü Önemli Sorunum İse Genellikle Oyunlara Crack Kopyalarken Klasör Kullanılıyor Hatası Veriyor Ve Bu Hata Yeni Ortaya Çıkmaya Başladı.
    Açıkçası Bilgisayrımda Kopyalama Hatası Var.
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Artık Çok Usandım Bunlarla Uğraşmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygon43 -- 7 Kasım 2012; 15:56:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin yaw
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.