Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrh.dvd-divx player almak istiyorum fakat ben anlamadığım için sizlerin önerisiyle almak istiyorum.benim için HDMI çıkışı önemli değil.elimde bi kaçtane cd var fakat ben bunlerın nasıl cd olduklarını bilmiyorum bi dostum vermişti.bi cdnin içinde 5 tane türkçe dublajlı film var.bu cdler hangi formatlı cd oluyor? almak istediğim dvd playerin bu cdleri desteklemesini istiyorum ve 5+1 bağlanabilmesi ve de USB/kart takılabilmesi özellikleri olmasını istiyorum.150 ytlye kadar olan dvd önerilerinizi lütfen bekliyorum.şimdiden herkese teşkrler.

• arkadaşlar primier ve hometech'den bahsediyorlar.bunlar nasıl istediğim özellikler varmıdır.
  • İki ürün için de başlıklar var. Tembellik etmeyip okumak lazım
  • Selam arkadaşım;

TRIDENT markasının K2301 DVD PLAYER diye bir modeli var USB ve Kart okuyor HDD değil böylelikle fiyatı da uygun 45 dolar civarı 69-75 YTL arası rahat bulursun ancak sana tavsiyem Sony, LG ya da Philips markalarından birini tercih etmen olacak. Ben LG kullanıyorum ve görüntü kalitesinden çok memnunum. Okuyucu lens üreten bir Sony bir Philips var ki bu iki markada da seni görüntü açısından tatmin edecek modeller bulabilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Erik -- 12 Haziran 2008; 1:14:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.