arkadaşlar merhaba şimdi benim kpss ile ilgili bir konu kafamı çok karıştırdı.kime sorsam net bir cevap alamadım umarım ki forumda bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar vardır konuyu başlıklar altında aşağıda belirteceğim
1-bu yıl içinde a yada b kadrolar için atama yapılacak mı
2-atama yapılacak ise 2014 kpss notu bu senede geçerli olacak mı yoksa sadece bu sene yani 2015 temmuz ayında yapılan sınava göremi atama yapılacak
3-2015 yılı içerisinde sadece genel yetenek ve genel kültürden sınava girenler 2016 yılı yada 2015 için b kadrolara atanma durumu olacakmı
4-en önemlisi ben 2015 temmuz ayında yapılacak olan kpss sınavına girsem 2015 ve 2016 yıllarında a yada b kadrolara atanma şansı elde etmiş olurmuyum 5- 4 numaralı soru biraz karışık oldu onu destekleyen bir soru daha sorayım asıl problem şu ben 2015 kpss sınavına girersem 2016 için geçerli olurmu
not:sorular saçma ancak şu var benim murat eğitimden aldığım bilgi şu bu yılki sınavın sadece formalite sınavı olduğu yönünde devam edecek olursam konu hakkında bilgisi olan arkadaşların vereceği yanıtlara göre ben bu sınava başvuracağım yada başvurmayacağım sizleride zan altında bırakmak istemiyorum fakat bu soru lar beynimi kemiriyor ilginiz için şimdiden teşekkür ederim