Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE KONUYU YANLIŞ YERDE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM DAHA YENİYİM DONANIM HABERDE :)

ARKADAŞLAR SORUM:
    2GB RAM
    INTEL HD GRAPHİCS 756MB
    WİN 7 ULTİMATE 32 BİT
    directx11
    INTEL PENTİNİUM P6100 2.00GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK
    LAPOTP OVER CLOCK YAPTIM VE ISINMA SORUNU YOK ARKADAŞALAR BU BİLGİSAYARDA WOLFTEAM OYNUYORUM VE PAİNEN DE FLN KASMIYOR AMA GİRİŞTE 4VS4 DEN SONRA KASMAYA BAŞLIYOR NE YAPMAMMI ÖNERİRSİNİZ VE BU BİLGİSAYAR POİNT BLANK I KALDIRIRMI? KALDIRISA KASAMI?

ARKADAŞLAR 2.SORUM:
    2GB RAM WİN 7 ULTİMATE 32BİT
    PENİTİNUM4 3.2GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK
    GEFORCE 7100GS 1GB EKRAN KARTI
    80GB HARDDİSK:(
    KASALI BİLGİSAYAR DİRECT X 11 YÜKLÜ VE ARKADAŞLAR BU BİLGİSAYARIMA WOLFTEAMI YÜKJLEDİM LAPTOP TAN DAHA COK KASTI AMA BU BİLGİSAYAR LAPTOP TAN DAHA İİ NEDEN KASIYOR

YANİ ARKADAŞLAR İU YUKARIDA VERDİĞİM BİLGİSAYARLARDAN HANGİSİ WOLFTEAM VE POİNT BLANKI SORUNSUZ VE KASMAZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRIR

• öncellikle merhaba kardeşim verdiğin 2 bilgisayarda çok iyi performans alabileceğin bir bilgisayarlar değil senin bilgisayarın cash bellekten dolayı 4vs4 den sonra kasmaya başlıyor sana tavsiyem leptop p4 falan uğraşma koy maddi durumun varsa AMDX4 topla derim kendine .. o bilgisayarlarda malesef ne yaparsan yap donar kasar yüzde85 cash bellekten yapıyor kasmayı güzel kardeşim
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    arkadaşlar bir bakarmısınız!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.