yaf letterdan chitin set attm lagdan 2 parca gitti ve geride gelmiyo ne yapabilirmmm! ?☺
soguk su iyi gelir walla yapacagın bişi yok
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
eminmisn :(
Off Letter a En İhtiyacım Oldugu Andada Sorun Çıkmazsa Olmuor..
skn kllanmayn 2 parca chitinden oldm
Oyunda şu an çok garip bi yavaşlık var Servera girerken ,oyuna girdiğinizde skill bar gelirken, letter atarken , letterdan item alırken Çok garip
Ya ben kendıme 80m attım dier chara girdm para ı aldm staffı flame yaptım relog oldum char letter almamıs halinde dier chara girdim para yok kafayı yedim
bende arkdaşa +8 bow saatım cyperde 50 ykr şa mauahah :) ama l den yoladım yay gözüküyo ama alamıyoz yayı bi türlü?heralde bişeler var ama açılınca alınırmı şuan gözüküyo ama tıklıyom gelmiyo?
quote:
Orjinalden alıntı: TheSchzophrenic
yaf letterdan chitin set attm lagdan 2 parca gitti ve geride gelmiyo ne yapabilirmmm! ?☺
OYUNDAN CIK GİR GELİR BANADA ÖYLE OLMUSTU
bence de kullanmayın aksam aksam bana da 700m gırdı gelmezze varya offfffffff o kadar emek ver okuz oglu okuzlerın hatasına kurban gıtsın lag var su an oyuna gırerken ınsallah ondan kaynaklanıyordur
bence kullanmayn Letterı sabredin.
k2 nin bağlantı ile bizim bağlantı arasında bir sorun, bende arkdan itemleri alacaktım, chitini attım kendime inş. gelir.
k2 we ttnet den dolayı daa dosrusu ttnet
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
BEKLE AZCIK L Yİ açınca YADA SU TAKTİĞİ
bıraz gec gelıyor ama gelıyor bana geldı ama acması alması tam ıskence
ama hamdolsun bıde gelmemesı vardı kazasız belasız ben atlattıom sızde atlatırsınız ınsallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme