Bildirim
Arkadaşlar lenovo y510p sli mi monster a5 v1.2 mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesinlikle Monster. Lenovo ile uğraşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bende monster düşünüyorum ama kasasi hantal ve sade aslında ben kasaya fazla bakmıyorum hatta umrumda bile değil ama şimdi görenler falan bune böyle 2.500 tl buna mi verdin derler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: doqus1174
Teşekkür ederim bende monster düşünüyorum ama kasasi hantal ve sade aslında ben kasaya fazla bakmıyorum hatta umrumda bile değil ama şimdi görenler falan bune böyle 2.500 tl buna mi verdin derler
Kasası için lenovo aldım pişmanım. Şimdi Monster alsam, dandik bir Kasası olacaktı ama kafam rahat olacaktı. Şuan bilgisayarım servise gönderilmek üzere kargoya verilmiş olmazdı. Lenovo nun Kasası kaliteli, görüntüsü de güzel ama donanım kısmı sıkıntılı yani çözemedim hocam. Kullandıkları donanım uyumsuz oradan kapatsan başka bir yerden sorun çıkıyor. Monster alın, GTX 860m gayet iyi bir kart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağol kardeşim benimde tercihim monsterdan yanaydi zaten ama yinede sormak en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X