Bildirim
arkadaşlar lair of anthrasa ansıl girilio
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardes tam emin degilim ama su gorev olabilir( bir sitede okumustum oraya girmek için bu gorevin verecegi anahtara ihtiyacın varmıs bu sitenin sözü benim ddegil
lvl 50 de giranda ortadagi boslukta güney kapısına açılan yolun basında duran GABRIELLA dan alınıyor
bu olmayabilirde şimdi sana bişey soracam sen ne yapcan antharası lvl 80 olsa bile seni yer
hadi 80 oldun diyelim bu gorev lvl 50 -64 arası içinsana kolay gelsin ha bide antharası keserken bir kac resim çekersen sevinirim söyle ölmeye enerjisi az kalmısken
-
sadece orda anthrass mı war başka yaratık yokmu ben başka yaratıklar war sanıodum beni sitseler anthrassı kesemem be yaw -
tam merkezde sadece antaharas var ama gelinceye kadar ne var bilmiyorum bir ton yaratik olmasi lazim bu arada oralarda fazla dolasma bir laf vardir FAZLA MERAK İYİ DEGİLDİR sana booooooooooooooooollllllllllll şans belki kesersin -
Adam antrash lair i sormus.Antrash nerde diye degil.
Kardes DeatH pass tan yardırıyorsun.Death pass bitiyor antrash lair baslıyor.Orda lvl 60+ yaraıklarvar.Titanda fln lvl kasmak icin fakat dusuk rateli serverlarda gitmek zordur.Ama en cok antrash kesilen server dusuk rateli serverlardır. -
ya ben lair of anthrass yazısının tam üstüne kadar gittimhiç bir yaşam belirtisi yok orada, -
bikere arkadas antharas yer dedin ama benim clanda arkadas var lvl 75 ve antharas mavisti hero olmayi
bekliyo dört gözle -
Hangi serverda Hero olucak ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Hamachi
bikere arkadas antharas yer dedin ama benim clanda arkadas var lvl 75 ve antharas mavistihero olmayi
bekliyo dört gözle
her 80 olan hero olsaydı direk server hero dolardı arkadaşın hero olmak için neler lazım bilmiyor galiba biliyor ve hepsini aldiysa hll olsun diyecek bişey yok -
herooo ıs herıda bıter -
lvl 75 te anthars mavi yanıyor dedin ya oynadıgın servere gore degişir ona kaldıysa benim arkadas lvl i 40 iken BAIUM u 3 vurusta yıkıyordu evet yanlıs duymadın 3 vurusta yıkıyordu
baıum dan bir tomar s grade esya cıkıyordu
dedigim gibi yaratıkların gücleri servere gore degişir
-
Server la alakası yok sanırsam antrash lvl 70 vede 75 lvl adama mavi gorunmesi Cok dogal.Baium a 3 atmanın serverla alakası yoktur arakdasındaki itemlerle alakası vardır. -
dur soyleyim itemleri de gül ben güdüm milril set d grade en iyisi bir staf c grade degil baska bir sey yok dedigim gibi serverdeki yaratıfgın gücüyle alakalı
-
Yaw o yaratiklarin güçleri her servera gore deişir,ael2 de gmler kafaları estikçe Aden e Baium summon ediyolardi,bi şehir dolusu lvl 80 adam baium a giriyodu ve 25 dakikada anca yıkıyolardı +28 hero bow we snipe ile 5000 dmg falan koyuyodum(belkide daha fazla yanliş hatırlıyo olabilirim) rahat 1000 arrow harcadıımı bilirim millet gmshopta kuyruğa giriyodu,soulshotlari su gibi harcıyolardı vs vs...
ama çokta zewkliydi -
kaltaq2 haklı yaratiklarin güçleri serverine göre degişir benim dedigim ayna.gen.tr diye bir turk serveri vardi orda oldu emin olmamım sebebi ise arkadas kesiyordu ben düşen itemleri satıp para kazanıyordum yani anlayacagınız baıum benim para kaynagımdı bir seferde 3-4 tane s grade item düşerdi -
girme hiç iyi bir yer değil ben girdim içerde dev börüt böcekler var adam tırsıyo.
ama illa dellendim ben gidecem diyosan iyi sen bilirsin dragon walley e git zaten seni oraya götürür . Yoldaki boss lara dikkat et . Bi de blood lara (blood lara geldiysen sona yaklaşmıssın demektir kapıya yınsın) . Ejderlere de tabi. iskeletler de var yolda onları da unutmayalım. bi de yolun başındaki zombiler vardı onları da atlamayalım hatırları kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 20 Şubat 2006 11:29:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
lvl 75 te anthars mavi yanıyor dedin ya oynadıgın servere gore degişir ona kaldıysa benim arkadas lvl i 40 iken BAIUM u 3 vurusta yıkıyorduevet yanlıs duymadın 3 vurusta yıkıyordu
yaf c4 serverı hari. s düşemez. c3 lerde s olmasss -
quote:
Orjinalden alıntı: tkots
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
lvl 75 te anthars mavi yanıyor dedin ya oynadıgın servere gore degişir ona kaldıysa benim arkadas lvl i 40 iken BAIUM u 3 vurusta yıkıyorduevet yanlıs duymadın 3 vurusta yıkıyordu
yaf c4 serverı hari. s düşemez. c3 lerde s olmasss
ya kardes c3 +c4 severi yani s grade hero weapon gibi malzemeler de vardi oyunda hadi tamam sen s grade malzeme yok dedin oyunda peki ben nasil zengin oldum
-
Hero konusunu biraz açsanız ; Hero olmak için neler gerekli ? -
Serverdan Servera gore degisir fakat Ben sadece Extremede gordum.
Benzer içerikler
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- swat 4
- wow private servers
- unblocked games 76
- aion 2
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X