Şimdi Ara

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
15
Favori
142.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne kadar sürede bu levele ulaştınız?
  • 2 seneye yakın süredir oynuyorum 5-6 ayda ulaşılır asker bağışı baya katkı sağlıyor :)

• Günde 2 milyon nasıl kasıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsoflu61

2 seneye yakın süredir oynuyorum 5-6 ayda ulaşılır asker bağışı baya katkı sağlıyor :)

2.5 aydır oynuyorum 55 levelim daha
  • :) daha kısa sürede ulaşıcaksın belliki başarılar

• Teşekkürler ama forumda 2.5 ayda 75 level oldum diyeni gördüm.Sanki yavaş ilerliyormuş gibi hissediyorum böylelerini duyunca

Köyün durumu şu an böyle

• Köyün son hali Hava savunmalarını geliştirmediğim için her gün sövüyorum kendime 3 ay oldu benim de

• zor olmuyor acikcasi

hangi seviyede hangi kupaya hangi stratejiyle saldiracagini bilirsen 2 m degil daha fazlasini da kasarsin.

genelde 2-3m arasi degisiyor gunluk. suan depolarim doldu iscilerin 4ude dolu bitmesini bekliyorum
  • Arkadaşlar biraz önce yeni güncelleme geldi, duvarlar artık iksirlede yükseltilebiliyor, (yanlışlıkla kara iksir yazdım :D )
    İzbe kışlada yeni uçan bir yaratık geldi.(seviye 6 yada 7 de çıkıyor)
    Diğer yeni gelen özellikler güncelleme sırasında altta yazıyor. iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 16 Eylül 2014; 15:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

sizin klana gelmek istiyorum istek attım !(erHAN)! reddetti . 42 levelim 1250 kupa var. Lütfen alın nickim Turkiye
  • Arkadaşlar güncelleme ile bunlar işi düzenbazlığa vurmuş, çıkan askerleri iptal etme olayı çıkmış ama gel görki harcanan iksirleri geri vermiyor, mesela 5 ejder çıkardınız, 125000 iksir gitti. iptal ederseniz giden iksirleri geri vermiyorlar. aklınızda bulunsun sakın iptal etmeyin, dikkatli çıkarın askerlerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar güncelleme ile bunlar işi düzenbazlığa vurmuş, çıkan askerleri iptal etme olayı çıkmış ama gel görki harcanan iksirleri geri vermiyor, mesela 5 ejder çıkardınız, 125000 iksir gitti. iptal ederseniz giden iksirleri geri vermiyorlar. aklınızda bulunsun sakın iptal etmeyin, dikkatli çıkarın askerlerinizi

asker yükseltirken son 1 saatte kampı doldurup geliştirdiğim askerden doldururdum kışlanın içini daha sonra gelişme bitince iptal edip iksir kâr ederdim.Bu olayı yapamıycaz yenı oylemı kotu oldu bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi 1903 -- 17 Eylül 2014; 1:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

Arkadaşlar güncelleme ile bunlar işi düzenbazlığa vurmuş, çıkan askerleri iptal etme olayı çıkmış ama gel görki harcanan iksirleri geri vermiyor, mesela 5 ejder çıkardınız, 125000 iksir gitti. iptal ederseniz giden iksirleri geri vermiyorlar. aklınızda bulunsun sakın iptal etmeyin, dikkatli çıkarın askerlerinizi

asker yükseltirken son 1 saatte kampı doldurup geliştirdiğim askerden doldururdum kışlanın içini daha sonra gelişme bitince iptal edip iksir kâr ederdim.Bu olayı yapamıycaz yenı oylemı kotu oldu bu..

Şimdi okçuda denedim iksir geri geliyor.

• Buyrun resmi, ordu kampında çıktı, sanırsam yeni güncelleme ile geldi
  • quote:

Buyrun resmi, ordu kampında çıktı, sanırsam yeni güncelleme ile geldi

yeni güncellemede bir takım eksiklikler var gibi mesaj bölümündede sürekli 100 mesaj var yazıyor her actığımda iptal edilen askerlere ödeme yapılmayacak diyor yapınca ödüyor falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

herkezin köyü baya gelişmiş donanım haber klanıda cok iyi olmuş

Tesekkurler donanim haberi yanlis hatirlamiyorsam kasimdan beri var bu arada koyun gercek hali bu 10.seviye yapmadim koy binasini :)

Money Talks dedikleri bu olsa gerek. :)

•  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

Duvarları basmaya başladım birazcık zorluyor :)

Önerilerinizi bekliyorum daha hızlı nasıl ganimet kasabilirim sanırım ordum kötü ya 27dakika da çıkan sihirbaz dev okçu karışımı ya da okçu barbar karışımı saldırıyorum ancak okçu barbar pek etkili değil ..

Ganimet için kupa , ordu , köy düzeni önerilierini bekliyorum bütün duvarları 8 yapmam lazım :)

Bu arada oyuna 2013 Vize sınavları döneminde başlamıştım ancak o zaman ne klandan ne oyundan haberim vardı şuan başlattığım bi arkadaş klanla birlikte 1.5 haftada 45level olabiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 18 Eylül 2014; 11:26:25 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.