Şimdi Ara

Arkadaşlar kitap önerisi gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın kitap almayı düşünüyorumda sizin yardımınıza ihtiyacım var..

YGS Coğrafya: Bitirdiklerim: Fen bilimleri Almayı düşündüklerim:FDD
    YGS Tarih : Bitirdiklerim: Fen bilimleri , FEM Almayı düşündüklerim:Güvender olabilir ancak tavsiyeleriniz çok etkili olucak
    YGS Türkçe : Bitirdiklerim:Fen bilimleri , Final Almayı düşündüklerim:Fem var aklımda ama değişebilir.
    YGS Matematik : Yarısına geldiğim: Fen bilimleri ve Karakök (Karekök aldığııma pişman oldum oldukca zor ve uğraştırııcı sorular var) Yeni bir kitap almak istemiyorum henüz bitmemişken kararsızım. (bu arada matematiğim iyidir hiç çalışmadan 30 flan cıkarıyorum denemelerden ona göre tavsiye verirseniz.)
    Birde YGS son 46 yıl Sosyal sorularını almak var aklımda.

Gerçekten bilgi sahibi ve bilinçli olanlar yorum atarsa çok sevinirim. Önerileriniz çok önemli benim için.

Şimdiden teşekkürler.

• türkçede zorlayıcı kitap arıyorsan birey diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

türkçede zorlayıcı kitap arıyorsan birey diyebilirim

Açıkcası biraz kötü bile denebilir. denemelerde 20 yapıyordum 2 soru bankası bitirdim 28e çıktım :) daha iyisi gerekiyor bana ne yapabilirim?
  • eğer dilbigisinde pek sorun yoksa bence kitap alma deneme çöz mesela fem kapsül olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

eğer dilbigisinde pek sorun yoksa bence kitap alma deneme çöz mesela fem kapsül olabilir

açıkcası cok fazla yok eksiğim ancak kapsül bi yere kadar . 1 tane daha soru bankası bitirsem daha iyi gelir gibi geliyor . bitirsem başlicam kapsüllere
  • yokmu baska oneri beyler
  • ben tarihden fdd kullanıyorum. soruları sınav ayarında bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih Kitabı Tavsiyesi İstiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

ben tarihden fdd kullanıyorum. soruları sınav ayarında bence.

cografyadanda fdd dusunuyorum. iyi diyorsan tarihide fdd yapiyim
  • yap bence. güzel kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

yap bence. güzel kitap.

yorumun icin tesekkurler. dikkate aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

Beyler yarın kitap almayı düşünüyorumda sizin yardımınıza ihtiyacım var..

YGS Coğrafya: Bitirdiklerim: Fen bilimleri Almayı düşündüklerim:FDD
    YGS Tarih : Bitirdiklerim: Fen bilimleri , FEM Almayı düşündüklerim:Güvender olabilir ancak tavsiyeleriniz çok etkili olucak
    YGS Türkçe : Bitirdiklerim:Fen bilimleri , Final Almayı düşündüklerim:Fem var aklımda ama değişebilir.
    YGS Matematik : Yarısına geldiğim: Fen bilimleri ve Karakök (Karekök aldığııma pişman oldum oldukca zor ve uğraştırııcı sorular var) Yeni bir kitap almak istemiyorum henüz bitmemişken kararsızım. (bu arada matematiğim iyidir hiç çalışmadan 30 flan cıkarıyorum denemelerden ona göre tavsiye verirseniz.)
    Birde YGS son 46 yıl Sosyal sorularını almak var aklımda.

Gerçekten bilgi sahibi ve bilinçli olanlar yorum atarsa çok sevinirim. Önerileriniz çok önemli benim için.

Şimdiden teşekkürler.

bu saatden sonra kitap alınmaz konuların bittiyse ya yaprak testler üzerinden ya da kapsül gibi denemeler üzerinden git derim. Çünkü kitaptan bir konu hakkında 7-8 test çözecegine iki çeşit yayından yaprak test çöz hem daha çok soru tipi görmüş olursun.

• mantikli soyluyorsun gercekten ancak dha konulari bitirmedim. test uzerinden ogreniyorum.biraz gec kalmis sayilirim
  • Arkadaslar kendim karar veremiyorum çok kararsızım . Sağlam tavsiye gerekiyor kurtarın beni bu durumdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

Arkadaslar kendim karar veremiyorum çok kararsızım . Sağlam tavsiye gerekiyor kurtarın beni bu durumdan :)

dostum xzibidix doğru söylüyor. sen fem kapsülleri al. çöz bitir. kaç tane kitap bitirmişsin. ( fazla uçma piyasadaki tüm kitapları bitireceğim diye, kafayı yersin sonra benim gibi)konu eksiklerini konu çalışarak kapat. ama türkçen 35 in altındaysa sağlam bir türkçe soru bankası al mutlaka. birey güzel diyorlar.
  • Fdd ve Fen bilimleri kötü ve ötesidir alıcaksan fem ve güvender al
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Fdd ve Fen bilimleri kötü ve ötesidir alıcaksan fem ve güvender al

emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

quote:

emin misin?

evet ve son kararım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

quote:

emin misin?

evet ve son kararım

ben öyle düşünmüyorum.

• quote:

kötü ve ötesi değilde biraz zordur başkada kötü yanı yoktur. Fdd konusunu bilemicem ama daha denemedim açıkcası . Güvender içinde kötü diyenler gördüm kime inanmak gerek
  • hocalarına sormalısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.