Şimdi Ara

ARKADAŞLAR KAFAYI SIYIRCAM FORUM ÜYELİĞİMİ TANIMIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim daha önceden bi üyeliğim vardı onunla giriom adımı ve şifremi sora tamama basıom ama beni tanımıo yani şifre ve adımı girmeme rağmen gene sağ üst köşede gene giriş ve şifre yası bu neden oluo şimdi nası girdin die sorarsanız yeni üyelik aldım onay kodu na onay verdim ve foruma geç tuşuna bastıom öle oldu yani şimdi siteyi kapayıp gene yeni üyeliğimle girmee kalksam yine olmucak

bu arada ben pc ye format attım bununla ilgili bi sorun olmuş olabilirmi internet ile ilgili bi ayarmı gerekio acaba nası bişe başka pc dede deneyemedim arkadaşlar ne olur yardımcı olur dünden beri kafayı sıyırmak üzereyim

• kimse yokmu yardımcı olabilecek
  • arkadaşlar gerçek üyeliğim bu yeni aldığım üyeliğime gele onay mailine giriom tekrar onay veriom sora site beni tanıo üyeliğiniz zaten onaylandı yasıo saora foruma geç diomk yeni üyeliğimle foruma geçio bende çıkış diom sora eski üğyeliğimi yasıom tanıo ama normal olarak girdiğimde olmuo yukarıda yasdığım şeyler başıma gelio neden olmuo acaba arkadaşlar bi yardım lütfen
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 23:4:0 >
  • o değil de sen banlanmayasın şimdi
  • valla ben normal yollarla deniom olmuo dediğim gibi gelen onay mailine tıklıom zaten onaylanmış şimdi foruma geç dio bende yeni üyeliğime çıkış veriom sora eski üyeliğimi giriom oluo ama normal yollarla olmuo nedense başka pc ilede deniyemedimö maalesef

1-2 mod pm attım ama daha cvp gelmedi bekliom bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Eylül 2006; 17:19:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.