Şimdi Ara

Arkadaşlar kafam ve yüzüm küçük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Yaşında ergenlikte bir gencim fakat kafam ve yüzüm çok küçük bunlar zamanla genişlermi çünkü vücüdumun yanında çok küçük kalıyorlar.

Kafam ve Yüzüm Küçükse Ne Yapmalıyım?

Kafanın ve yüzünün küçük olması genetik faktörlerden veya altta yatan tıbbi durumlardan kaynaklanabilir. Eğer kafan ve yüzünün küçük olduğuna inanıyorsan, bir doktora görünerek bunun altında yatan herhangi bir tıbbi durum olup olmadığını kontrol ettirmelisin.

Kafan ve yüzünün küçük olmasından kaynaklanan herhangi bir tıbbi durum yoksa, görünümünden memnun değilsen estetik uygulamaları düşünebilirsin. Yüz dolguları ve implantlar, kafanın ve yüzünün boyutunu artırarak daha orantılı bir görünüm elde etmene yardımcı olabilir.

Ancak, estetik uygulamalar kalıcı değildir ve zamanla tekrarlanmaları gerekebilir. Ayrıca, bu uygulamaların yan etkileri olabilir ve herkes için uygun değildir. Bu nedenle, estetik uygulamalara başvurmadan önce doktorunla görüşmeli ve riskleri ve faydaları dikkatlice değerlendirmelisin.

Yüzünün küçük olmasıyla ilgili endişeler yaşıyorsan, kendini kabul etmeye odaklanmak önemlidir. Herkesin benzersiz bir vücut şekli vardır ve kafan ve yüzünün küçük olması seni daha az değerli veya güzel yapmaz. Kendine güvenli ol ve seni olduğun gibi seven insanlarla çevrelen.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yapacak bi şey yok. fotoğrafta kimin kafa tasının daha küçük olduğuna dikkat et.
    Arkadaşlar kafam ve yüzüm küçük?
    Baş çevrem 55 lakin yüzüm çok küçük kafam çok dik yan taraflarım daha genişlemeli yani kafam enine genişlemeli bu yaştan sonra yüzüm genişler mi ?

Orijinalden alıntı: Firiv34

Baş çevrem 55 lakin yüzüm çok küçük kafam çok dik yan taraflarım daha genişlemeli yani kafam enine genişlemeli bu yaştan sonra yüzüm genişler mi ?
    baş çevren normal, bu yaştan sonra öyle pek genişlemez belki birkaç milimetre. bence kafaya takılacak bir şey değil daha minyon görünürsün kızlar daha tatlı bulur kaba yüzlü olmaktan iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Meteor Duası var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

benim 60 çıktı ne demek bu qweWQ:rlqwl
    Senin biraz büyük makrosefaliksin
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQcML8nUPG3x17C0K2eFzj7QWLFkEv_YCdyUceQEXYeaA_9_E3s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 2 Şubat 2020; 23:45:53 >
    Ama ben internetde ben bir yazı okumuştum yapılan araştırmaya göre alın çevresi , alt çene ve yüz büyümesi erkeklerde 17 yaşından sonrada devam etmektedir diye kızlarda 14 yaşında tam halini alıp 16 ya kadar yavaş büyürmüş ama erkeklerde 17 den sonrada devam edermiş benim kafa ergenlikten önce normaldi ergenliğe bir girdim heryerim genişledi kafam falan orantısız duruyor
  • daha çok gençsin, takma kafaya.

burada yazılanlara da çok önem verme.
    acımasızca post atıyorlar. insanların alınabileceğini düşünmüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1 cm bile çok önemliymiş ya benim 57-58 gibiydi 60 diye yuvarlamıştım
    başka bildiğiniz analiniz şeyleri varsa tip falanda atabilirim hocam :>
    merak duygusu uyandırdınız
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.