Arkadaşlar Kadıköyden, Fenerbahçe samandıra tesislerine nasıl giderim? arkadaşlar soru gayet açık..Nasıl gidebilirim..Yardımcı olun ltüfen
guiza yımı vuracan
quote:
Orijinalden alıntı: 60kc3
guiza yımı vuracan
yok..Destek vermeye gidecem biliyormusun sen nasıl giderim?
14 A - 14 -19 S Otobüsüne Bin. Acıbadem Köprüsünün Altında Durak Var Ordan Geçer. Sahildeki Duraktan Binersin. Her yerde Bulursun.
gidemezsin bombaladım orayı
quote:
Orijinalden alıntı: 60kc3
guiza yımı vuracan
Direk insanın aklına o geliyor ya
Kadıköy 'den sarı dolmuşlar var, balon tarafında kalıyorlar İDO ların orda Kadıköy - Bostancı onlara bin ve gideceğin tam ismini söyle Fenerbahçe mi artık Dereağzı mı Bağdat caddesi mi...
Ama bildiğim kadarı ile takım artık buralarda pek olmuyor Samandıra 'da oluyorlar...
Kadıköy 'den sarı dolmuşlar var, balon tarafında kalıyorlar İDO ların orda Kadıköy - Bostancı onlara bin ve gideceğin tam ismini söyle Fenerbahçe mi artık Dereağzı mı Bağdat caddesi mi...
Ama bildiğim kadarı ile takım artık buralarda pek olmuyor Samandıra 'da oluyorlar...
yaw orayla ne alaka başlığı okumadın herhalde..bana samandıra lazım.samandıra tesisleri kartalda fakat neyle gideceğimi bilmiyorum..
özel araç ile: kadıköyden otobana cikip sabiha gökçen ayriminda cikarak, samandira gişeleri var gişeler geçilir geçilmez saga cikilir, sonra metro turizm otogarini gördügünüz yerden u dönülüp bati (sol) istikametine dönülür.. toplu tasima araclari ile: 1) Kadıköy-Yakacık minibüsüne biner, yakacık merkezde inersin.. 45dk 2) Yakacık merkezde samandıradan geçen minibüslere biner, tesislerde inecegini söylersin.. 10dk 3) Kaptan seni tesis kapısının ağzında indirecektir.
ya da trene binip kartal duraginda inip yine kartal merkezde samandira minibüslerine binerek de inilebilir, tren uygun olanlara.. 50-60dk
baya geç yazildiginin farkindayim ancak malum f.bnin şampiyonluga cok yakin oldugu bir hafta, ihtiyaci olanlar olacaktir bilmeyenler bilsin bir kösede dursun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme