Şimdi Ara

Arkadaslar İstabulda açılacak balık lokantasına isim aranıyor bulanlara ..... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
22.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Martı Balık , FishO ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 13 Şubat 2012; 2:32:48 >
  • *Aganta Burina Burinata
    *Taka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edson -- 13 Şubat 2012; 2:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skybyrd

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

KILÇIK

KILÇUK

KIL SELÇUK

SELÇUK ÇIK KIL

AT DENIZE BALIK BİLİR BALIĞI

GELMEYENIN TAAAA BALIK LOKANTASI

BALIK AYRAN

BALIK AYHAN

BURANIN SAHIBI

İKİNCİ EL ÇALINTI BALIK

2. ele koptum

SAĞOL PAMPAM

• Senin ki kaç cm ?

22,5 cm olabilir isim.
  • ÂLÂ BALIK
  • bu hafta isimleri sunacagım . Görmeyen arkadaslar ltfen yazsın güzl fikirileri olanlar yazmaya devam
  • "Fishmekan"
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

Senin ki kaç cm ?

22,5 cm olabilir isim.

• Açıldığı günün tarihini koyun.
    Atıyorum 15 Temmuzda açıldıysa '15 Temmuz Balıkçısı' koyun. Yukarıda bir arkadaşta söylemişte gözden kaçmış sanırım, bende hatırlatayım dedim.
  • Fishstanbul
  • Marina
  • hepinizi çok çok teşekkürler....
  • Sandal Balıkçısı
  • bu cuma belli olacak arkadaslar hemen haber veririm içinden biri seçilirse...seçilmezse de en yakın ismi soyleyene yine açık çek vereceğim kimsenin hakkı gecmez helal edin isimleri
  • Boğaz Balık
    Okyanus
    Masmavi
    Mavimsi
    Mercan Balıkçılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Boğaz Balık
    Okyanus
    Masmavi
    Mavimsi
    Mercan Balıkçılık

• isim seçerken akılcı davranmakta fayda var. yorumların geneline bakıyorum da ismin sonuna balık ile ilgili bir kelime eklemeyi ihmal etmiyorlar. bu bana göre yanlış bir davranış. marka olma yolunda size büyük engel çıkarır. dünya geneline bakın büyük markaların isimleri hep kısa ve akılda kalıcıdır.
    asıl ilginci ismin yapılan işi doğrudan çağrıştırmaması. ben burada nokia desem herkesin aklına telefon gelir ama saiwat desem kimse ne olduğunu bilmez. (masamın üzerinde duran zımpara kağıdının markası). önemli olan ismi,müşterinin kendisinin kafasında tanımlaması ve yapılan iş ile bağdaştırması. bu şekilde hafızaya kaydedilen bilgiler kalıcı olur, sizde marka olursunuz..

para istemez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.