Şimdi Ara

arkadaşlar internetten kız düşürdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba falan yazdıydım, merhaba diye cevap yazmış. ilk defa kız arkadaşım oldu nasipse evlenmeyi düşünüyorum, ama evlenme teklifi nasıl edicem bilmiyorum çok iyi bir fikir bulmalıyım ve onu cok şaşırtmalıyım ki bana evet desin, inşallah der yaaa çok mutluyum şu an neyse ben buna tekrar nasılsın diye bi mesaj atayım bakalım ne diyecek

• güldüm
  • merhaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yastıkta kocayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdım ama hala cevap vermedi kesin şu an çok meşgül canım yaa neyse müsait olunca kesin cevap verir eminim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Struggle To Survive

merhaba falan yazdıydım, merhaba diye cevap yazmış. ilk defa kız arkadaşım oldu nasipse evlenmeyi düşünüyorum, ama evlenme teklifi nasıl edicem bilmiyorum çok iyi bir fikir bulmalıyım ve onu cok şaşırtmalıyım ki bana evet desin, inşallah der yaaa çok mutluyum şu an neyse ben buna tekrar nasılsın diye bi mesaj atayım bakalım ne diyecek

senle buluşmak ister ve kendine kıyafet çanta ayakkabı almak için senden 500 tl isterse hemen yolla. kıza ayıp olmasın. kızları üzmeyin yollayın paraları. .. gelecek yerden tavuk esirgenmez.

• quote:

yazdım ama hala cevap vermedi kesin şu an çok meşgül canım yaa neyse müsait olunca kesin cevap verir eminim

/>
  • güldüm
  • quote:

yazdım ama hala cevap vermedi kesin şu an çok meşgül canım yaa neyse müsait olunca kesin cevap verir eminim

yazarken dikkat et kızı hamile bırakma
  • Güldüm lan
  • Kız senle dalga geçiyor bence + Csb değilse konu çok safsın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.