arkadaşlar internet cafe için en iyi virüs koruma programı sizce hangisi bellekği kasmaması lazım makinayı kasmaması lazım kısaca daha cok hangi programı kullanıyorlar cafede birde akinsoftun yazılımı var bu cafe kontrol için bunun lisansını soruyorlarmı sizce ? bir sorum daha var bir program varmış oyunları ve windowsu yedeğini alıyormuş virüs girdiği zaman veya cöktüğü zaman programla geri yükleniyormuş oyunlar ve windowsxp hangisi böyle birşey varmı şimdiden teşekkürler ...
deep freeze yukle hepsini halledersin benim sorunum ama acilirken biraz kasar pc leri
Avast Home Editions yükle. Lisans derdi yok. BSA ile uğraşmak zorunda kalmassın.
+1 avast en iyisi bence hem çok etkili olmasada firewall hem maillerden falan virus bulaşmasını engelliyo hemde her zakit update ediyo kendini dahası çok az sistem kasması oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: hasok
Avast Home Editions yükle. Lisans derdi yok. BSA ile uğraşmak zorunda kalmassın.
evet engüzel seçim avast.kasma derdi de yokama bu konu yazılımla ilgili değil mi?
EN İYİSİ DİYE BİŞEY YOK İNTERNET KAFE İÇİN TEK VİRÜS PROGRAMI VAR NORTON CORPORATE EDİTİON. SERVER\CLİENT BİR MAKİNAYA SEVER YÜKLÜYOSUNUZ SONA DİGERLERİNE CLİENT OLARAK YÜKLÜYOSUNUZ. SERVER UPDATE EDİLDİGİNDE HEPDİ UPDATE OLUYO.AYRICA VİRÜS BULŞDUGUNDA SERVERE UYARI GELİYO.AYRICA SEREVRDEN İSTEDİGİ N MAKİNAYI VİRÜS TARAMASI YAPABİLİYOSUN.İSTERSEN MUDAHALE EDİYOSUN. DOLAYISI İLE SERVER CLİENT OLAN HERYERDE TEK VİRÜS PROGRAMI GECERLDİR.ODA NORTON CORPRATE EDİTİON NAV..
Avast Home Editions yükle. Lisans derdi yok. BSA ile uğraşmak zorunda kalmassın (buna katılıyorum doğru bir nokta)+ deep freeze
sistem kaynaklarını en az kullanan nod32 dir .oldukca iyidir. ozellikle pcler eski ve yavassa yada iyi pc ler bile olsa yavaslatmaları istemyiyorsan en iyi nod32.
fakat benim farklı bir onerim var.. guvenlik yani geri yukleme kartları.. pc yi kapartıp acınca senin kalmasını istedigin hale getiriyor.
ornegin pcye virus girdi aynı zamanda biris program kurdu hatta sistem doysalarını sildi. yani anlayacagın elinden geleni ardına koymadı. sistemi resatart yap olmasını istedigin hale geri gelir. ayırca yazılımsal olmadıgından (mesela deepfreeze yazılımsal koruma saglar) guvenlik sorunu olmaz. viruslerden etkilenmez oysa deepfreeze bu konuda acıkları var. tavsiyem bu kartlardan alman ve rahat etmen. inan alınca farkını goreceksin. antivusr vs gerek yok.
iyi güzelde kardeşim donanım forumuna neden yazıyorsunuz.Biraz dikkat edelim
+1 neler yükledik ama iflah etmedi makinalar haftada en az 1 defa komple cafedeki makinalar cöküyordu koruyucu kart aldım tanesi 25 ytlden 4 aydır canavar gibi virüs trojan derdi yok adam isterse makinadaki her şeyi silsin kapatıp acınca kartı ilk taktığın hale geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: Ty®
sistem kaynaklarını en az kullanan nod32 dir .oldukca iyidir. ozellikle pcler eski ve yavassa yada iyi pc ler bile olsa yavaslatmaları istemyiyorsan en iyi nod32.
fakat benim farklı bir onerim var.. guvenlik yani geri yukleme kartları.. pc yi kapartıp acınca senin kalmasını istedigin hale getiriyor.
ornegin pcye virus girdi aynı zamanda biris program kurdu hatta sistem doysalarını sildi. yani anlayacagın elinden geleni ardına koymadı. sistemi resatart yap olmasını istedigin hale geri gelir. ayırca yazılımsal olmadıgından (mesela deepfreeze yazılımsal koruma saglar) guvenlik sorunu olmaz. viruslerden etkilenmez oysa deepfreeze bu konuda acıkları var. tavsiyem bu kartlardan alman ve rahat etmen. inan alınca farkını goreceksin. antivusr vs gerek yok.
Bendede avast var 7700virüsü sildi boru değil ben avastı öneririm veya norton anti virüs
Arkadaşlar bende cafede çalışıyorum ... herhangi bir anti virüs programı kurmadım .. pc lerde güvenlik kartı var şu an hiç bir sorun yok ... gayet iyi tabi önceden AVG kullanırdık fena da değil
quote:
Orjinalden alıntı: Nikolay_22
arkadaşlar internet cafe için en iyi virüs koruma programı sizce hangisi bellekği kasmaması lazım makinayı kasmaması lazım kısaca daha cok hangi programı kullanıyorlar cafede birde akinsoftun yazılımı var bu cafe kontrol için bunun lisansını soruyorlarmı sizce ? bir sorum daha var bir program varmış oyunları ve windowsu yedeğini alıyormuş virüs girdiği zaman veya cöktüğü zaman programla geri yükleniyormuş oyunlar ve windowsxp hangisi böyle birşey varmı şimdiden teşekkürler ...
Arkadaşım senin dediğin ghost yani imaj alma ... ewet ghost gerçekten işimizi daha çabuk ve kolaylaştırıyor.. bende bizim cafeye aynı şekilde yapıyorum.. ghost (imaj) atıyorum pc lere herhangi bi sorun olduğu zaman 5 dk mı almıyor ayrıca yapılışı kolay nette araştırırsan bulursun... bu arada easycafe kullan daha iyi ÜCRETSİZ !
buda benim ana pc (bütün cafeyi bu şekilde yaptık)
1.olarak avast cok kotu bir antivirus programidir 2.en iyi antivirus yazilimi kaspersky dir yalniz bilgisayari cok kasar 3.mc afee bilgisayari fazla yormaz ve 2 numarali antivirus programidir bunlarawww.inndir.com dan virus yazilimlari yorumlardan okuyabilirsiniz kardesim bu durumda en mantiklisi kart almak yazilim icin para verecegine virus derdiyle ugrasacagina 25 ytl den kart al gitsin
Dostum aslına bakarsan hiçbiri kesin çözüm deil ama avast yükle sen yeter bi int cafe ye
Deep Freeze de iki saat ayar yapmayla fln uğraşma ya ne yüklesen bi reset atıyosn gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: MaDRoXSaGe
quote:
Orjinalden alıntı: Nikolay_22
Arkadaşım senin dediğin ghost yani imaj alma ... ewet ghost gerçekten işimizi daha çabuk ve kolaylaştırıyor.. bende bizim cafeye aynı şekilde yapıyorum.. ghost (imaj) atıyorum pc lere herhangi bi sorun olduğu zaman 5 dk mı almıyor ayrıca yapılışı kolay nette araştırırsan bulursun... bu arada easycafe kullan daha iyi ÜCRETSİZ !
buda benim ana pc (bütün cafeyi bu şekilde yaptık)
özellikle pc lerinin kasılmasını istemiyorsanız bu tip temalar kullanmayacaksınız bunlar her ne kadar kasmıyor desede çok kasıyor bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme