Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İNANIN SİZLERİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR YOK MU BİR ÇARE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar ya ben hala soruma bir cevap bulamadım bileniniz var sa bir şekil yardımcı olun...Öncelikle bir kaç ay önce NW HD3 sony mp3 player aldım aslında güzel hoşumada gidiyor sonuçta sony ama cihazımda ufak tefek eksiklikler gördükçe keşke diyorum ıpod mu alsaydım bu konuda kafam ii ce karışmıştı bir durumda ama aldım artık geri dönüşü yok şimdi ise cihaımda aksaklıklar görüyorum siz den istediğim yoldaş olarak bana yol göstermeniz.Bu konuda bilginiz varsa......
    1-Cihazımda yüklediğim şarkılarda problem çıkıyor bir gün yüklüyorum yükleniyor diğer defasında yüklenmiyor
    2-Binlerce şarkı yüklüyorum belli bir zaman sonra siliniyor belki benden belki cihazdan kaynaklanan bir hatadır diye düşünüyorum
    3-Şimdi ise önceden sırayla yüklediğim şarkıları şimdi yükleyemiyorum sıra sondan başlıyor ilk a dan başlaması gerekirken z den başlıyor
    Ne diyorsunuz arkdaşlar bu konuda içinizde bilen bilgisi olan varmı...
    Son olarak hatalı seri numaralarından bahsediyor benimksii bu numaraların dışında ama diyorum ki gidiyim servise veriyim bakarım ürünü bir başksıyla değiştirme şansı doğar ama gidiceğim uerde burdan 2 saat uzaklıkta cihaz en falza 45 gün içerisinde burda olur falan dediler...
    Anlıyacağınız arkdaşlar kafam her konuda çok karışık SİZ NE DERSİNİZ NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ!!!
    ARKDAŞLAR BU HATALARI ONARABİLİRİZ DİYORSANIZ LÜTFEN YAZIN BUNA İHTİYACIM VAR YADA BU GARNTİ İLE İLGİLİ BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZDE ÇOK HORA GEÇER LÜTFEN YARDIMCI OLUN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!

• Hatalar cok ilginc! Ve bence HDD sinde bir problem oldugunu gosteriyor. Baska turlu nasıl dosya kaybolsun ki player dan??

Sen onu kesinlikle servisine bir gonder...
  • yazılım hatası olmasın yada
    soultrap arkadasında dedigi gibi hdde bısey olabılır
  • belki adamlar depoya götürürken aleti sarsmışlardır veya kutuyla yere düşürmüşlerdir ve bu yüzden alet biraz zarar görmüştür yani hdd'si....Sen arkadaşların dedikleri gibi servise bir götür...
  • eyvallah kardeşlerim en ii si de belki bu olucak sağolun...
  • sAHTE DE OLABİLİR[KAÇAK YANİ]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.