Her item +3 e kadar %100 gider +3 ' ten sonrası Allaha Emanet
@diabolik191 kaç kere hb'n oldu?bilmiom ama forgetten itemları ki buna hb de dahil +6 da yanar
+6
hiç bir bilgim yok kardes
+4 e yanar eğer +4 e geçerse +5 çok büyük ihtimal oluo ama +6 ya yanar
quote:
Orjinalden alıntı: |Scatter_Psikopat|
Ya Ne Güzel Sallamışsınız Bn +4 Giga Gördüm Yanıo +1ve üstü yanar kardeş +3hb bile yanar
yanan +3 hb fotoğrafı koy kendi hb mi vericem bütün forumun ortasında sölüyorum +3 hb ss i koy kendi hb mi vericem...
+3 de yanar.
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
+3 de yanar.
tam emin olmadan lütfen kimseye bilgi vermeyin...
unique itemler +3den sonra yanar.sakın daha fazla basma.sat gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: *[EMRE]*
unique itemler +3den sonra yanar.sakın daha fazla basma.sat gitsin
yanmaz event itemlar +6 da yanar +6da!!!!
benim hell blood um war kendim bastım +6da yanıor
+3 nerden çıktı? Forgotten Templet Itemleri +6, normal itemler +8 de hight class itemler +7 de başlar uniq itemlerde elemental damage varsa +0 da bile yanabilir. +3 de yanmaya başlayan bir item hayatımda hiç görmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
+3 nerden çıktı? Forgotten Templet Itemleri +6, normal itemler +8 de hight class itemler +7 de başlar uniq itemlerde elemental damage varsa +0 da bile yanabilir. +3 de yanmaya başlayan bir item hayatımda hiç görmedim.
bilen bilmeyen sallıyo işte
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
aynen katılıyorum
+6da yanıo eminim
+6da yanar arkadaşlar sallamayın ne +3ü ya
lupus -lycaon-lobo HAMMER dth skull hammer chitin bow +1 den sonra yanar ...
hanguk rons hellbreaker woe hell blood shernıon dark vane lugias enıon bow +6 da yanar ...
böyle sorumu olur ya bak anlatim hb +9 da yanar +5 e kadar 240k lık ondan sonra busla bas kedin +9 ama lakin raptor böle deil raptorlar +7 de yanıor giga ise +7den sonra rebirth basıyoruz ve anca rebirth +15te yanıyor . bunu bi listesi vardı itemler + kaçta yanar die bulursam kyoarım buraya
Bundan bişi anlayan war mı_?
FT itemleri +6 da parlar...
tam bilmiyorum ama bugün bir adam gördüm elinde +8 HB yanıyordu