Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HAYATTA KALMA MESELESİ ÇOK ÖNEMLİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar MSN adresimin acilen silinmesini istiyorum. ama başaramıyorum. önceden beni kişi listesine ekleyenleri bende kim olduğunu tanımadan kişi listeme eklemiştim. bunların içinde bayanlarda var. şimdi msn ni açıp ayarlar, gizlilik dediğimde bu kişi isimlerini görüyorum. işin kötüsü eşim'de görecek. ve akşama kadar silemezsem ben bittim. ya ordaki isimleri silmeyi öğretin yada biri benim msn mi banlasın. bilgisayarın karşısına oturdum yardımınızı bekliyorum.

hadi erkekler dayanışmanızı gösterin...

• dostum msn şifreni bana ver gerisini düşünme ben istediğimi yaparım ama şunu bil ki hiç bir şey ellemem...
  • dostum özel msjla bildirdim sana. senden haber bekliyorum
  • arkadaşlar yardım edecek yok mu yaa
  • handsome teşekkürler bilgilendirdiğin için. ikinci linktekini aynen uyguladım ama son aşamada tıkandım. list menüsünde clean list çıkmıyor bende. nedeni listemin boş olması olabilir. ordan siliniyormuş. benim sorunum. engellediğim kişi listesinden ayarlar gizlilik menüsünden isim silememek. ordakileri tekrar ana listeye ekleyince clean list çıkarmı acaba dedim ancak ordakileride geri ana listeye döndüremedim.
  • ne olursa olsun msn şifrenizi kimseye vermeyin
  • HA BİRDE GİZLİLİKTEKİLERİ SİLMEK İÇİN ADRESİN ÜSTÜNE BİR TANE TIKLA DELETE TUŞUNA BAS OLUR 2 YOLUDA SÖLİYİMDE..

BU ARADA ERKEKLER DAYANIŞMANIZI GÖSTERİİN BİRAZ SAÇMA OLMUŞ BU FORUMDAKİLERİN%90 I ERKEK OLABILIR AMABAYANLARADA SAYGI GÖSTERMEK LAZIM..

@Tugye yardım... A DA ŞİFRENİ VERMEYE KALKMA BELKİ GÜVENİLİR BİRİ OLABİLİR AMA OLSUN KENDİNİZE SAKLAYIN PAROLANIZI

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: hnyrkl

HA BİRDE GİZLİLİKTEKİLERİ SİLMEK İÇİN ADRESİN ÜSTÜNE BİR TANE TIKLA DELETE TUŞUNA BAS OLUR 2 YOLUDA SÖLİYİMDE..

BU ARADA ERKEKLER DAYANIŞMANIZI GÖSTERİİN BİRAZ SAÇMA OLMUŞ BU FORUMDAKİLERİN%90 I ERKEK OLABILIR AMABAYANLARADA SAYGI GÖSTERMEK LAZIM..

@Tugye yardım... A DA ŞİFRENİ VERMEYE KALKMA BELKİ GÜVENİLİR BİRİ OLABİLİR AMA OLSUN KENDİNİZE SAKLAYIN PAROLANIZI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.